Zijn Pokemon booster packs te wegen?

Zijn Pokemon booster packs te wegen?

Zijn Pokemon booster packs te wegen?

Pokemon booster packs zijn de kleine verpakkingen met kaarten die spelers kunnen kopen om hun collectie uit te breiden. Sommige spelers zijn ervan overtuigd dat je deze booster packs kunt wegen om te bepalen welke kaarten erin zitten voordat je zelfs maar begint met het openen van de verpakking.

Pokemon booster pack wegen

Deze techniek staat bekend als “pack weighing” en het idee erachter is dat elke kaart een uniek gewicht heeft. Volgens deze theorie wegen de zeldzame kaarten meer dan de gewone kaarten. Door het gewicht van de pakketjes te meten, zouden ervaren spelers kunnen bepalen welke kaarten erin zitten en zo de winst vergroten.

Zit er een risico aan?

Hoewel sommige spelers zweren bij deze techniek, is het niet zonder risico’s. Ten eerste is het moeilijk om de exacte gewichten van elke kaart te bepalen. Kleine variaties in de verpakte kaarten kunnen leiden tot nauwkeurigheidsproblemen bij het wegen.

Wat doet The Pokemon Company hieraan?

Bovendien gebruiken fabrikanten van Pokemon kaarten verschillende methoden om het gewicht van elk pakket uniform te maken, dus de variatie kan ook klein zijn. Dit betekent dat de kans om de winst te vergroten door pack weighing vrij klein is en dat de methode erg onbetrouwbaar is. The Pokemon Company heeft zich dus goed voorbereid op dit soort zaken.

Conclusie zijn Pokemon booster packs te wegen?

Hoewel het ideaal klinkt om zeldzame kaarten binnen te halen door simpelweg pack weighing te gebruiken, zijn er betere manieren om je Pokemoncollectie uit te breiden. Het openen van pakketten is een van de meest opwindende aspecten van het verzamelen van Pokemonkaarten, dus wees niet te snel om het proces over te slaan. Geniet van de sensatie van het openen van het pakket en het ontdekken van de onbekende kaarten die erin zitten. Dus gewoon lekker je Pokemon booster box, Pokemon elite trainer boxen en pokemon boxen openen.