Wat zijn Pokemon Beurzen?

Wat zijn Pokemon Beurzen?

Wat zijn Pokemon Beurzen?

Een Pokemon beurs is letterlijk een markt voor Pokemon kaarten en accessoires. De gehele beurs staat in het teken van Pokemon. Er zijn allerlei verschillende kraampjes vol Pokemon items en die kun jij kopen als bezoeker. De ene kraam heeft losse Pokemon kaarten. De andere weer sealed Pokemon booster boxen, Pokemon elite trainer boxen, Pokemon tins, Pokemon booster packs, pokemon boxen en andere sealed collector items. Dit maakt een Pokemonbeurs zo leuk, er zijn allerlei verschillende soorten items te koop.

Hoe groot is een Pokemon beurs in Nederland?

Je hebt grote beurzen maar ook hele kleine. Vaak is dit van te voren aangegeven en ook kan je het zien aan het aantal standhouders. De locatie speelt ook een grote rol, de ene beurs is in een mega sporthal. De andere weer in een heel klein café of restaurantje. Door de variatie maakt het het extra leuk!

Welke Pokemon beurzen zijn in Nederland in 2023?

De volgende Pokemon beurzen zijn in 2023, zet ze in je agenda!

  • zaterdag 12 aug, 09:00 Comic Con Amsterdam
  • zaterdag 9 sep, 11:00 Pokéview
  • zaterdag 23 sep, 10:00 Collect-a-Con – de leukste collectibles expo van Nederland
  • zondag 24 sep, 11:00 Retro Games & Collectibles of the Universe
  • zaterdag 30 sep In the Pokézone
  • zondag 1 okt, 10:00 Pokedayz Maarssen
  • zondag 8 okt, 11:00 Pokémon event Den Haag
  • zaterdag 28 okt, 11:00 Card JunkieZ Teunenberg Olen

Missen wij een beurs in Nederland en/of België laat het ons dan weten onderaan de pagina in de reacties! En laat ook even weten naar welke Pokemonbeurzen jij allemaal gaat, zien we je daar?

Zijn er ook Pokemon beurzen in Belgie?

Ja, er zijn ook Pokemon beurzen in België. In België zijn ze momenteel nog wel iets minder populair, maar sinds 2023 komen daar ook steeds meer beurzen en markten die gericht zijn op Pokemon kaarten. Erg leuk om te zien dat deze ontwikkeling zich ook door trekt naar onze zuiderburen. Wie weet gaan wij binnenkort ook wel naar onze aller eerste Belgische Pokemon beurs!

Wat vinden wij van deze beurzen?

Het zijn fantastische evenementen die de community members samen brengen. Of je nu gezellig in je eentje gaat rond zoeken naar je missende Pokemon kaartjes of dat je gezellig met een groepje Pokemon vrienden gaat rond lopen. Het maakt allemaal niet uit wat jij gaat doen, het is echt een fantastische belevenis. Voor iedereen die nog nooit naar een Pokemon beurs is geweest, het is zeker een aanrader om minimaal één keer te gaan. Dan kan je altijd nog zelf beslissen wat jij ervan vind.

Kan ik ook zelf verkopen op een beurs?

Ja, iedereen kan verkopen op Pokemon beurzen. Bij elke beurs moet je even kijken hoe jij je kunt aanmelden als standhouder. Meestal moet je dan even contact opnemen met de organisatie. Bij de ene beurs is het gratis, bij de andere moet je een kleine fee betalen voor je staplek en tafel. Check dus altijd even na bij de organisatie van een Pokemon beurs wat het kost en hoe je je kunt aanmelden! Succes met het verkopen 🙂

Voorbeelden van Pokemon beurzen

Om jullie een beter beeld te geven bij de beleving, halen wij even wat video´s erbij die jij kunt bekijken.

Bron: https://www.youtube.com/watch?v=RcaB0NnL16Y&pp=ygUHcG9rZWNvbg%3D%3D
Bron: https://www.youtube.com/watch?v=xeSAd-Ys7Tg
Bron: https://www.youtube.com/watch?v=d80SXNWhOU4

Afsluiting

Hopelijk hebben wij jullie zo voldoende uitleg gegeven over Pokemon beurzen en wat nou precies een Pokemon beurs is. Op welke aankomende beurzen gaan wij jullie tegen komen? Laat het ons weten onderaan het bericht en tot de volgende Pokemon blog!