Wat zijn Mew pokenon kaarten?

Wat zijn Mew pokenon kaarten?

Als fan van Pokémon kaarten, is er één kaart die bijna elke speler koestert: de Mew kaart. Dit kleine roze en paarsachtig wezen is ongelooflijk populair en heeft een legendarische status onder de fans van de Pokémon Trading Card Game. Lees nu alles over Pokemon Mew in deze Pokemonblog.

Ontstaan Mew pokemon kaarten

Mew werd voor het eerst geïntroduceerd in de allereerste Pokémon games, Pokémon Red en Blue, en werd al snel een favoriet onder de fans. De Mew kaart werd voor het eerst uitgebracht in de Jungle set van de collectible card game in 1999. Het was een van de meest gewilde kaarten uit de set en was ontzettend moeilijk om te vinden.

Eerste Mew pokemon kaart

De kaart zelf is zeer krachtig, met een HP van 30 en de ‘Psywave’ aanval die een willekeurige hoeveelheid schade aanricht tussen de 10 en 30 HP. Maar wat deze kaart zo bijzonder maakt, is dat Mew de mogelijkheid heeft om alle actieve aanvallen van Pokémon in het spel te kopiëren. Dit maakt hem een enorm veelzijdige kaart om te hebben.

Soorten pokemonkaarten

Sindsdien zijn er vele verschillende uitvoeringen van Mew kaarten uitgebracht, waaronder full-art en holografische versies. Elk heeft zijn eigen speciale ontwerp en vaak zijn deze kaarten zeer waardevolle verzamelobjecten voor de verzamelaars onder ons.

Wat vinden Pokemonfans van Mew pokemon kaarten?

Veel fans hebben mijn hun eigen theorieën over wat Mew zo’n iconische Pokémon maakt en waarom de kaart zo populair is. Eén theorie is dat Mew symbool staat voor de magie en kracht van de Pokémon wereld en dat deze kaart ook een symbool is voor alles wat we zo leuk vinden aan deze spellen en hun legendarische wezens.

Hoe dan ook, voor fans van Pokémon kaarten blijft de Mew kaart een tijdloos klassieker. Het is een kaart die zeker niet mag ontbreken in de collectie van iedere fan.

Mew Pokémon kaarten kopen

Ben jij op zoek naar Mew pokemonkaarten? Dan kan jij deze kopen op online platvormen zoals Ebay, Marktplaats of Cardmarket. Maar er zijn ook veel Pokemon kaarten Facebook groepen waar jij deze kunt aanschaffen. Het joinen van een Facebook groep is gratis en erg leuk! Verder kan je er natuurlijk ook voor kiezen om ze zelf uit de Pokemon booster packs te gaan halen. Of kies jij meteen voor het echte werk en schaf jij gelijk hele Pokemon booster boxen, Pokemon elite trainer boxen of Pokemon boxen aan? Veel succes met de jacht op Mew pokemonkaartjes!


Geplaatst

in

door