Pokémon Hidden Fates Tins

Wat is een Pokémon tin?

Wat is een Pokémon tin?

Er zijn natuurlijk tegenwoordig talloze Pokémon producten verkrijgbaar. Een aanrader wat een echte toevoeging is aan je verzameling zijn de Pokémon Tins. Mocht je er nog nooit eerder van gehoord hebben, leggen we je graag uit wat het precies inhoudt. Een Pokémon Tin is een blik met vaak een indrukwekkend uiterlijk. De mooiste Pokémon illustraties worden erop afgebeeld. De inhoud bestaat uit booster packs en een aantal andere accessoires. In de meeste gevallen ontvang je maar liefst vier pakjes. Je bent dus even lekker bezig met uitpakken.

Verschillende soorten Pokémon Tins

Wanneer je overweegt om een Pokémon Tin te kopen is het goed om te weten dat er verschillende soorten zijn. Wanneer een holiday set wordt gelanceerd worden er daarbij ook drie varianten uitgebracht. Zo kun je kiezen welke je het mooiste vindt en het beste bij jouw verzameling past. De inhoud is hetzelfde dus daar zit geen verschil in. Zoals onlangs bij de Pokémon GO set het geval was. Daar had je namelijk speciale Pokémon tins waarbij je kon kiezen uit de Snorlax, Blissey of Pikachu variant!

Wat kosten Pokémon Tins?

Er zijn een heleboel verschillende Pokémon Tins verkrijgbaar. Het is daardoor lastig te zeggen wat dit product moet kosten. Als je niet al teveel geld wilt uitgeven, bijvoorbeeld omdat je het eerst wilt uitproberen kun je kiezen voor een Mini Tin. Deze zijn al verkrijgbaar tussen de € 10,00 en € 25,00. Wil je liever meteen een groot pakket betaal je vaak een paar tientjes meer. Daarentegen krijg je in de meeste gevallen wel een stuk meer booster packs en een aantal extra’s meegeleverd.

Het verschil tussen een Tin, Elite trainer box, Booster Box en Pokémon box

Wat is nu het verschil? Dat is een heel simpel antwoord, we gaan het je namelijk zo eenvoudig mogelijk uitleggen.

Pokémon Tin: erg goedkoop en 4 booster packs.
Booster Box: erg duur maar wel 36 booster packs.
Elite trainer box: normale prijs en 8 a 10 booster packs.
Premium collection box: erg goedkoop en 4 booster packs en meer promo kaarten. (Bestaan ook dure boxen van).

We proberen het even zo simpel mogelijk uit te leggen door ze zo op een rijtje te zetten met de inhoud. Er kunnen uitzonderingen op de regel zijn, maar de tins zijn over het algemeen het goedkoopste en zit toch een redelijk aantal booster packs in als je het zo bekijkt!

Een greep uit het assortiment

Speciaal voor jullie zetten wij hieronder een aantal tins neer, kies er eentje uit zouden wij zeggen. Wij openen deze zelf ook erg vaak. Ze zijn niet alleen leuk vanwege de inhoud, maar ook erg handig om daarna je kaarten in te bewaren!

Afsluiting

Wij hopen jullie zo wat meer informatie te hebben gegeven over wat een Pokémon tin nou precies is. Ben jij benieuwd naar meer leuke Pokémon informatie? Bekijk dan onze andere informatieve blogs en kom zeker nog eens vaker terug op de website. Wij plaatsen namelijk regelmatig nieuwe Pokémon blogs op Pokemonkaarten.eu.