vivid voltage charizard theme deck

Wat is een Pokémon Theme Deck?

Met behulp van de Pokémon deck is het mogelijk om de game te kunnen spelen. Zo kun je naast het verzamelen van de kaarten ook laten zien dat jij de sterkste bent. Er zijn twee opties. Zo is het samenstellen van een deck mogelijk, maar kun je er ook één kopen. Dat laatste heeft als grote voordeel dat je meteen alles in huis hebt om te kunnen starten met de game. Wil je samen met een vriend spelen dan zul je ieder een eigen Pokémon deck moeten hebben.

Pokémon Theme deck aanschaffen

Je kunt een theme deck kiezen wanneer je een Pokémon deck koopt. Een aantal goede voorbeelden daarvan zijn bijvoorbeeld de Pokémon Battle deck Blastoise V, Pokémon Corviknight V Battle en de Pokémon Lycanroc V Battle deck. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een bundel. Je hebt dan de beschikking over meerdere decks. Zo kun je ook meteen met anderen spelen. Leuk om te weten is dat je ook verschillende extra items krijgt op het moment dat je een deck aanschaft. Zo kun je je verzameling nog verder uitbreiden.

Pokémon deck: welke kaarten?

Wanneer je gebruik gaat maken van een deck zul je beschikken over maar liefst 60 kaarten. Natuurlijk kaarten van de Pokémons zelf, maar daarnaast ook energie- en trainer kaarten. Er wordt ook een munt meegeleverd waarmee er bepaalt kan worden wie als eerst aan de beurt is. Verder kan er ook gebruik worden gemaakt van de damage counter. Hiermee kan de schade worden bijgehouden wanneer twee Pokémons met elkaar in gevecht zijn. Tot slot ontvang je ook de spelregels die je van te voren kunt doornemen en kun je inspiratie opdoen door de strategieën die worden uitgelegd. Op basis daarvan kun je je eigen plan maken en het gevecht gaan winnen.

Verschil deck en booster packs?

Bij het Theme Deck staat al vast welke en hoeveel Pokémon kaarten erin zitten. Bij een booster pack krijg jij random Pokémon kaarten. Je kunt natuurlijk ook voor een elite trainer box, booster box of Pokémon box gaan. Daar staat de inhoud van het aantal booster packs wel vast, maar wat er in de boosters zit weet je van te voren nooit. Bij een Theme Deck krijg je ook altijd een scatterd glass holo kaart, deze staat voorop en zijn erg mooi en uniek. Je kunt deze namelijk enkel en alleen uit een deck krijgen.

Aantal decks die wij verkopen

Om jullie een leuk overzicht te geven van mogelijke Pokémon theme decks om te kopen, hebben wij er een aantal voor je op een rijtje gezet, bekijk ze hieronder:

Afsluiting Wat is een Pokémon Theme Deck?

Wij hopen jullie wat meer inzicht te hebben gegeven over de decks. Hopelijk lukt het jou om een leuke aan te schaffen en te winnen van je vrienden met de TCG game! Wij vinden de decks erg leuk en kopen er regelmatig eentje, ze zijn gelukkig ook niet zo duur.