Ultra Premium Collection Box

Wat is een Pokémon Premium Collection Box?

Er zijn een heleboel verschillende Pokémon producten verkrijgbaar waardoor we begrijpen dat je niet weet wat alles precies inhoudt. We willen het nu met je hebben over de Pokémon premium collection box. Als je niet weet wat het is, lees dan zeker even verder.

De Pokémon premium collection box

Als jij een trouwe verzamelaar bent van Pokémon kaarten dan is de premium collection box echt iets voor jou. Je kunt hier de recentste Pokémon kaarten vinden waardoor je verder kunt gaan met je verzameling. Je ontvangt minimaal vier boosterpacks, maar dit kan oplopen tot zeven. Dat ligt aan de collection box dat je wilt gaan aanschaffen. Omdat een boosterpack tien kaarten bevat kun je zomaar 70 nieuwe kaarten in handen krijgen.

Wat zit er in de Pokémon premium collection box?

Zoals eerder gezegd zijn er vier tot zeven boosterpacks in de premium collection box te vinden. Maar wat dit product zo speciaal maakt, is dat het ook hele bijzondere kaarten kan bevatten. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een geëtste folie promokaart of een een folie promokaart. Wie weet zit jouw favoriete Pokémon er ook wel tussen. Denk onder andere aan Hoopa, Dragonite of Leafeon. Dat betekent dat je je verzameling nog verder kunt uitbreiden en de waarde zal toenemen. In sommige collection boxen is het zelfs mogelijk dat je een aantal extra cadeaus krijgt. Denk bijvoorbeeld aan sleeves. Tot slot ontvang je ook bij iedere bestelling een code waarmee je de TCG game geheel gratis kunt gaan spelen.

De Charizard Ultra Premium Collection Box

De Charizard UPC is een van de gewildste producten van 2022. Het is een speciale Pokémon box met daarin drie Charizard promo kaarten. Daarnaast zitten er ook nog 16 booster packs bij en een super dikke charizard mat. Het is een erg mooi en uniek product en The Pokémon Company heeft dit slim aangepakt. Zeker een aanrader of je hem nu gaat openen of voor je sealed collectie. Wij hebben er zelf ook een hoop ingekocht, wij denken namelijk dat het een kwestie van tijd is voordat er erg veel geopend zijn. En dan kan de prijs vanzelf omhoog gaan, wij geven echter geen financieel advies. Dit is puur onze mening en wij volgen die dan ook. Wat je ook beslist, zolang het maar leuk is!

De Celebrations Ultra Premium Collection Box

De meest gewilde Pokémon box van 2021 was toch wel de Celebrations UPC. Toen deze box uit kwam was die gelijk overal uitverkocht. Hij begon op 150 euro aan pre-order prijs, maar al snel werd dat 250 a 350 euro per box. Hij ging door het dak en wij snappen ook wel waarom. De printrun was vrij gelimiteerd omdat er metalen promo kaarten in zaten, deze zijn erg lastig om te produceren. Wat zit er precies in? Je krijgt 4 promo kaarten waarvan een Metal Charizard en Metal Pikachu kaart. Daarnaast nog een sealed poke ball en sealed gouden Pikachu kaart. Met ook nog eens 25 booster packs! Het was echt een toffe box en wij hebben het geluk gehad deze meeer dan 20 keer te openen. Helaas graden PSA en Beckett deze metals niet meer. Wij sturen ze momenteel naar Global Grading en AP Grading. Zeker een aanrader om wat van deze boxen in je collectie te hebben, of om eens te openen. Wij hebben er namelijk echt van genoten, hopelijk jullie ook!

Wat vinden wij van deze boxen?

Wij vinden het super dikke boxen, de promo kaarten zijn altijd genieten. Deze kom je namelijk niet elke dag tegen, en dan heb je nog alle booster packs die erin zitten. Soms heb je geluk en pull je daar ook nog een dikke Charizard of Alternate art uit! Dan is het helemaal feest. Het enige nadeel aan deze boxen vinden wij dat ze erg prijzig zijn. Wat vinden jullie van dit soort boxen?

Afsluiting

Hopelijk begrijpen jullie nu wat beter wat een ultra premium collection box is. Mocht je er eentje openen, geniet daar dan van, want het zijn geen goedkopen boxen. Hopelijk hebben jullie er net zo veel plezier van als ons!