Wat is een Pokemon Elite Trainer Box?

Wat is een Pokemon Elite Trainer Box?

Een Pokemon Elite Trainer Box is een pakket met veel kaarten inclusief een mooie doos. Bij aankoop van dit product krijg je o.a. 8 tot 10 boosterpacks maar ook nog veel meer andere gave dingen. We nemen de inhoud van de box met je door en vertellen je ook wat het kost. Verder gaan we dieper in op de verschillende soorten boxen en ook of er ook een Japanse variant beschikbaar is.

Wat zit er in een Pokemon Elite Trainer Box?

Het aanschaffen van een Pokemon Elite Trainer box, dat wilt iedere Pokémon liefhebber wel. Het is een pakket met een groot aantal Pokémon kaarten dat wordt geleverd in een prachtige doos. Deze dozen zijn te verkrijgen in verschillende series. Ieder seizoen worden er nieuwe Elite Trainer Boxen beschikbaar gesteld waardoor je direct de nieuwste kaarten in huis hebt!

De inhoud van deze box is zeer indrukwekkend te noemen. Je ontvangt 8 of 10 boosterpacks, dit is afhankelijk van de box die je koopt. Je krijgt 45 energiekaarten. Ook zit er een promokaart bij en 65 sleeves om je kaarten netjes op te bergen. Verder wordt er ook een spelersgids en een regelboek meegeleverd zodat je precies weet hoe het kaartspel werkt. Dat is nog niet alles want je krijgt ook nog eens dobbelstenen in Pokémon thema, een flipcoin en een code die je kunt inwisselen om Pokémon online te spelen. Kortom, een compleet pakket die je echt moet hebben.

Wat kost een Elite Trainer Box?

De prijzen van een Elite Trainer Box liggen erg uiteen. Het valt daarom niet te zeggen wat de kosten voor dit product zijn. Er zijn budget boxen beschikbaar die je kunt kopen voor een prijs van € 50,00 maar ook zeldzamere Elite Trainer Boxen die een paar honderd euro kosten.

Zijn er verschillende soorten Elite Trainer Boxen?

Er zijn verschillende soorten Elite Trainer Boxen die je in onze webwinkel kunt aanschaffen. Uiteraard hebben we de standaard variant in onze collectie maar ook de premium boxen kun je bij ons kopen. Je krijgt kaarten die je in andere boxen nooit zult krijgen en bevat verder nog vele andere extra’s.

Bestaan er ook Japanse Elite Trainer Boxen?

Op dit moment is het niet mogelijk om een Elite Trainer Box te kopen voor Japanse Pokemon kaarten. Waarom dit zo is, is niet bekend. het kan goed zijn dat hier in de toekomst verandering in komt. Niet getreurd want er zijn wel voldoende andere boxen te verkrijgen met Japanse kaarten. Zoals de Japanse booster boxen, deze zijn erg populair.

Wat is de afkorting voor een Elite Trainer Box?

Er wordt regelmatig de vraag gesteld wat ‘ETB’ betekent. Je kunt het voorbij zien hebben gekomen in onze webwinkel of een op een andere website die te maken heeft met Pokémon. ETB is de afkorting voor Elite Trainer Box. Bekijk gerust eens ons gehele assortiment aan Pokemon ETBen! Mocht iemand dus in de toekomst tegen jou zeggen: Wil je een Celebrations ETB kopen? Dan weet jij gelijk wat deze persoon bedoeld!