Pokemon Collectors Chest

Wat is een Pokémon Collectors Chest?

Wat is een Pokémon Collectors Chest?

Een Pokémon Collectors Chest is een koffer vol met geweldige items die jouw verzameling compleet kunnen maken. Het uitpakken is absoluut een feestje want je ontvang onder andere foil promokaarten, Pokémon TCG boosters, sticker sheets, een hele gave Pokémon munt en een mini collectors album. Dat wil je natuurlijk hebben. Verder krijg je ook een Pokemon kladblok waarop je al je informatie kwijt kunt. Tot slot bevat iedere collector chest een codekaart waarmee je gratis de Pokémon Trading Card Game Online kunt spelen. Er worden ieder jaar een aantal nieuwe collectors chests uitgebracht. Het is een geweldig product dat iedere Pokémon liefhebber wilt hebben.

Wat kost een Pokémon Collectors Chest?

Als je overtuigd bent van de Pokémon Collectors Chest en je wilt er binnenkort één gaan aanschaffen dan wil je natuurlijk ook weten wat het kost. Goed nieuws, want de Pokémon Collectors Chest is zeer betaalbaar als je kijkt wat er allemaal in de koffer te vinden is. Een exact bedrag is natuurlijk moeilijk te zeggen omdat het afhankelijk is van welke Pokémon Collectors Chest je wilt gaan kopen. Ze kosten ongeveer tussen de € 25,00 en € 35,00.

Voordeel van een chest kopen?

Wanneer je een Pokémon chest koopt, ben je een stuk minder geld kwijt dan wanneer je een Pokémon booster box of Pokémon elite trainer box koopt. Daarnaast heb je ook nog eens het blik waar je vervolgens je Pokemon kaarten in kunt bewaren. Het scheelt je dus een hoop geld, maar je krijgt er ook nog een bewaarblik voor terug. Buiten dat er in een booster box alleen maar booster packs zitten. Zit er in de chest ook nog promo kaarten, stickers, coins en natuurlijk een handig verzamelmap om de kaarten in te bewaren.

Een aantal chesten op een rijtje

Je weet inmiddels wat een chest is en wat je eraan hebt. Wij pakken een handje uit ons assortiment en zetten deze onder elkaar zodat jij direct een chest kan aanschaffen om lekker te openen of cadeau te geven aan een geliefde van je!

Een andere benaming

We kunnen het ook wel een Pokémon koffer noemen. Dit komt omdat het op de vorm van een koffertje lijkt en er een leuke inhoud in zit. Het gaat dus vooral om de inhoud, maar ook om de buitenkant. De koffers zien er altijd extreem leuk uit en is een erg leuk speeltje voor kinderen. Je kan ze natuurlijk ook gebruiken om kaarten in op te slaan, of om als display neer te zetten!

Afsluiting Wat vinden wij van de Pokémon Collectors Chest?

Wij vinden het een fantastisch product dat meerdere doeleinden heeft. Het is erg leuk om er een te openen, en de inhoud is altijd weer een verrassing. Je kunt op de achterkant natuurlijk wel bekijken wat erin zit, maar wij openen ze gewoon direct en zien het dan wel. Een mooie mix van booster packs openen, promo kaarten bekijken en natuurlijk alle overige accessoires om aan je collectie toe te voegen. Wij vinden het een geslaagd product en hopen dat The Pokémon Company deze nog vaak uitbrengt.