Pokemon Ultra Premium collection boxen

Wat is een Pokémon box?

Er zijn een heleboel verschillende Pokémon boxen verkrijgbaar. Eén die heel populair is, is de Pokémon Collection Box. Deze worden in veel gevallen slechts één keer uitgebracht waardoor veel items zeldzaam zijn. De collection box wordt geleverd met een aantal Pokemon booster packs, een promokaart en nog veel meer.

Wat zit er in een Pokemon box?

Het is afhankelijk per pokemonbox wat er in zit. In de meeste gevallen ontvang je een paar booster packs zodat je kaarten kunt verzamelen die je nog niet hebt. Zo wordt je nog sterker in het spel. Uniek aan de Pokémon box is dat er een promo kaart wordt meegeleverd. Dit is zijn zeldzame kaarten die je nergens anders kunt krijgen. Meestal is het er één maar soms kunnen het er meer zijn. Verder krijg je nog veel meer items erbij. Dit kan bijvoorbeeld een extra grote VSTAR kaart zijn maar ook een pin, munt of een full-art kaart. Tot slot ontvang je vaak ook een code waarmee je het nieuwste Pokémon Trading Card Game Live kunt gaan spelen.

Wat kost een Pokemon box?

De prijzen van de Pokémon boxen variëren van € 20,00 tot € 175,00. Er zijn kleine, maar ook grote boxen. Hoe duurder de box is, hoe meer items je krijgt en hoe hoger de kans is dat je zeldzame kaarten gaat vinden. Hou de aanbiedingen altijd goed in de gaten want oudere boxen worden vaak zeer scherp geprijsd waardoor je ze tegen een lage prijs kunt kopen. Voor welke box ga jij? Kies bijvoorbeeld voor de Pokémon Hoopa V box, de Pokemon Pikachu V Box Q1 of de Pokémon: Celebrations Lance’s Charizard V Collection.

Welke Pokemon premium collection boxen komen er binnenkort uit?

Op zeer korte termijn komen er vijf nieuwe collection boxen uit. Dit jaar kunnen we onder andere de Lucario VSTAR Premium Collection Box verwachten maar ook de Pokemon Arceus V Figure Collection Box, Pokemon Morpeko V-Union Special Collection Box, Pokemon Battle Academy 2022 en tot slot de Pokémon Pikachu V Box 2022. Pre-order ze nu zodat je het tegen een voordelige prijs kunt bestellen en om als eerst de collectie compleet te hebben!

Zitten er altijd promo kaarten in een collection box?

Op het moment dat je een collection box koopt zal er ook minimaal één promokaart aanwezig zijn. Deze kaarten zijn niet te verkrijgen in de normale pakjes maar is alleen te vinden in de collection box. Hierdoor zijn deze Pokémon kaarten vrij zeldzaam te noemen.

Conclusie

Er zijn erg veel verschillende boxen en het verschil in prijs is ook enorm. Maar als jij een echte Pokémon kaarten fan bent, dan kunnen deze boxen niet ontbreken in je collectie. En ze zijn ook erg leuk om te openen. Onze tip is dan ook altijd, koop er twee van elke box zodat jij er eentje kunt openen en de andere dicht kunt bewaren. Je kunt er natuurlijk ook meer kopen zodat jij er nog meer kunt openen! Soms kopen wij wel meer dan 20x dezelfde box om lekker kaartjes te gaan pullen, maar wij kunnen niet in de portemonnee van een ander kijken. Wij wensen jullie veel plezier met het openen en sparen!