Pokémon Blister

Wat is een Pokémon Blister?

Wat is een Pokémon Blister?

Als je kiest voor een Pokémon Blister krijg je één of drie boosterpacks. Maar dat is nog niet alles, want je krijgt ook nog eens een munt en een promokaart. Iedere boosterpack bevat tien kaarten waardoor je er in totaal 30 ontvangt. Wat opvalt aan de Pokemon Blister is de verpakking. De achterkant is gemaakt van karton terwijl de voorkant is voorzien van plastic waar je doorheen kunt kijken. Ze hebben hiervoor gekozen zodat de verpakking kan worden opgehangen aan bijvoorbeeld een haak. Dat is ideaal voor onder andere Pokémonshops.

Boosterpack vs. Pokémon Blister

We kunnen ons voorstellen dat je denkt dat een Pokémon Blister en een boosterpack hetzelfde zijn. Het lijkt inderdaad grotendeels op elkaar. Een Blister pack bevat namelijk boosterpacks. Dit kan er één of drie zijn. Echter krijg je bij een Blister pack ook nog eens een munt en een promo kaart als extra. Zo kun je je verzameling verder uitbreiden. Je kunt van te voren niet weten wat de inhoud van een Pokémon Blister pack is, dus het is een verrassing of je de kaarten ontvangt die je nog nodig hebt.

Pokémon Blister 1-pack en 3-packs

Er zijn twee verschillende mogelijkheden. Er is zowel een 1-pack als 3-packs verkrijgbaar. We leggen je graag het verschil uit. Als je graag een boosterpack wilt kopen maar daarnaast ook nog een munt en een promokaart wilt ontvangen kun je kiezen voor de 1-pack variant. Kies je voor de 3-packs dan verdriedubbel je de aantallen waardoor de kans stukken groter is dat je kaarten kunt vinden die je nog nodig hebt. Tevens is het natuurlijk ook een feestje om zoveel kaarten te mogen uitpakken. Tot slot heeft het ook nog eens als voordeel dat het een stuk voordeliger is dan wanneer je losse kaarten of packs aanschaft.

Wat vinden wij van dit product?

Het zijn erg leuke producten en er zit veel variatie in. Zo heb je de blisters met 3 packs en daarbij een pin of coin. Maar ook de blisters met speciale promo Pokémon kaarten erbij. Voor iedereen is er wel een blister die bij de persoon past. Wij vinden ze ook erg leuk om even te kijken wanneer wij in de winkel lopen of om cadeau te geven aan een Pokémon liefhebber. Er gaat zelfs een gerucht dat in de blisters extra goede hits zouden zitten, maar dit is puur bijgeloof. Want het gaat nu eenmaal om je geluk, de ene keer pull je de beste uit één booster pack. De andere keer open jij 10 elite trainer boxen of meerdere booster boxen en pull je de duurste Pokémon kaart niet! Maar wij blijven erbij, dat het een fantastisch product is en blijven deze zeker kopen in de toekomst.

Een aantal blisters om te kopen

Speciaal voor jullie zetten wij een aantal blisters op een rijtje, die jij kan kopen! Hopelijk krijg je er leuke pulls uit, of bewaar jij ze voor je sealed collectie? Dat kan natuurlijk ook!

Afsluiting Wat is een Pokémon Blister?

Hopelijk weten jullie nu wat een Pokémon Blister precies is! Wij hebben geprobeerd het zo goed en uitgebreid mogelijk uit te leggen zodat een nieuwe Pokémon verzamelaar het ook begrijpt. Wil jij meer informatie en nieuws over Pokémon TCG? Bekijk dan ook onze andere Pokémon blogs want wij schrijven regelmatig over dit soort onderwerpen op onze website Pokemonkaarten.eu. Veel succes met pullen!