Voggt Nederland

Voggt Nederland

Voggt.com Nederland wat is het precies?

Voggt.com Nederland is in opkomst, ze doen het namelijk erg goed. Je kan op het platform van alles doen, zoals Pokemon kaarten kopen, pokemon kaarten verkopen, Pokemon livestreams bekijken, oudere Pokemon booster box breaks bekijken en nog veel meer. In deze Pokemon blog gaan wij het uitgebreid hebben over Voggt.com Nederland! Ben jij benieuwd wat je op dit platform kan doen en hoe het werkt? Lees dan snel verder!

Wat is Voggt Nederland?

Voggt.com is een app / platform waar jij jouw Pokemon collectie kan uitbreiden. Je kunt veilingen bijwonen en daar leuke Pokemon kaartjes kopen. Of sealed items kopen, maar ook Pokemonstreamers voor jou de booster packs laten openen live op de app. Kortom, je kan echt van alles doen op deze app en het is geweldig voor elke Pokemonfan. Een aanrader om de app te downloaden dus en een account maken is gratis! Oorspronkelijk komen ze vanuit andere landen vanuit Europa, daar zijn ze erg groot geworden en nu zijn ze sinds een aantal maanden ook bezig op de Nederlandse markt! Er liggen dus nog genoeg kansen voor Pokemon streamers, verkopers en kopers in deze opbouwende fase van Voggt.

Voggt Youtube Video

Pokemon kaarten kopen op Voggt.com

Op Voggt kun je letterlijk allerlei soorten veilingen en liveshows volgen. Denk hierbij aan hele oude WOTC Pokemon kaart veilgen. Elke kaart die jij kan bedenken kun je er wel op vinden, daarnaast kan je ook nog eens pokemon boosters, sealed booster boxen en andere Pokemon collection boxen kopen op de app van Voggt. Maar er is nog meer, de live streamers maken ook voor jou live de booster packs open. Het gaat hier vaak om hele grote namen binnen de Pokemon community en we kunnen ze ook wel beroemde influencers noemen. Erg leuk dus, je kan ook gewoon gezellig mee kijken en chatten puur voor je plezier! En vergeet niet dat er ook veel PSA, Beckett en CGC of andere grading company slabs aangeboden worden. Kortom een app waar jij alles voor je Pokemon collectie kan kopen!

Pokemon kaarten verkopen op Voggt Nederland

Wil jij graag Pokemon kaarten verkopen, boxen, boosters of een livestream houden? Dan is Voggt het ideale platform voor jou in Nederland. Er zijn namelijk erg veel kijkers bij de shows en je kunt je gratis aanmelden. De app is zo gebouwd dat de verkopen allemaal automatisch geregistreerd worden in je live en de administratie erachter is echt prachtig. Neem zeker eens een kijken en bekijk of het jou bevalt. Je kunt altijd even een show inplannen of eens contact opnemen met Voggt om alles te bespreken en een handige rondleiding in de app te krijgen!

Live streamen op Voggt

Ben jij een influencer? Pokemonwinkel of gewoon iemand die graag Pokemon live shows organiseert? Dan is Voggt het ideale platform voor jou! Je kunt je namelijk gratis aanmelden en direct beginnen met je shows inplannen. Er is een erg groot publiek aanwezig op de app dus er komen gegarandeerd kijkers. De vraag is natuurlijk wel, hoe beroemd ben jij als streamer en wat voor speciaals bied jij aan? Hoe creatiever en beroemder jij bent, hoe meer kijkers en uiteindelijk ook hoe meer sales je gaat maken. Maar goed, dit moet je allemaal zelf maar gaan ontdekken op de app! Een aanrader voor elke streamer in Pokemonland!

Wat vinden wij van deze app?

Het is een prachtige app en wij vinden het helemaal geweldig. Vroeger zaten wij altijd op Facebook en Tiktok voor Pokemon streams. Maar Voggt heeft het veel beter aangepakt en is echt speciaal gericht op ons als streamers. Er is namelijk een duidelijk administratie ingebouwd in de app, zo hoef je niet meer met Excel bestandjes te klote en alles is zo overzichtelijk. Je ziet direct of iemand betaald heeft en kan de booster packs meteen openen. Daarna is het verzenden ook erg gemakkelijk, er komt namelijk geen contact met de klant aan te pas. Je ziet alle verzendgegevens al binnen in de app en kan direct een verzendlabel uitprinten. Kortom, een erg mooi platform gericht op de streamers! Maar ook als koper is het erg gemakkelijk, je betaald en voor je het weet heb je items in huis. Voor alle partijen dus erg fijn. Geen gedoe meer.

Waarom deze app?

Het is gratis en er zijn veel meer voordelen dan bij de andere apps. Zoals hierboven al benoemd is het erg gebruikersvriendelijk en anti-scam ingericht. Waar we op Marktplaats vaak ervaren dat het soms erg lastig kan zijn als koper en verkoper is dat bij Voggt totaal niet het geval. Een echte aanrader!

Afsluiting

Wij hopen jullie zo voldoende informatie te hebben gegeven over Voggt Nederland en zien jullie graag terug op Voggt.com! Vergeet je niet aan te melden en de code: Twan te gebruiken. Hiermee krijgen wij allebei een leuke booster en kortingen! Daarnaast zijn er ook erg veel leuke giveaways op dit platform. Dus zeker even aanmelden!