Veelgestelde vragen

Heb jij vragen? Bekijk dan op deze pagina alle vragen die al beantwoord zijn. Mocht je na het lezen van de vragen op deze pagina nog geen antwoord hebben op je vraag? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Een hele goede vraag, Pokemon kaarten zijn letterlijk stukjes karton met een afbeelding van een Pokemon erop. Hier staan ook de namen, levenspunten, aanvalspunten en de soort van de Pokemon op. De eerste Pokemon kaarten komen uit 1996 uit Japan. Het kwam in 1999 naar Europa en Nederland. Hier kwamen de eerste Pokemon kaarten uit voort genaamd Base set. Je kunt met je kaarten een Pokemon battle houden tegen je vrienden of ze sparen voor je plezier.
Je kunt Pokemon kaarten kopen op onze website (www.pokemonkaarten.eu). Deze zitten in allerlei producten op onze website. Denk bijvoorbeeld aan Booster boxen, hier zitten 36 pokemon kaarten pakjes in van een bepaalde serie. Per pakje zitten er meestal 10 Pokemon kaarten in. Dat zijn dus 360 kaarten per Booster box. Ze zitten ook in Elite Trainer Boxen, en natuurlijk de losse pakjes. Bijna in elk product dat wij verkopen zitten dus Pokemon kaarten.
Schuiven naar boven