Van Gogh Pikachu Promo

Van Gogh Museum Pikachu Promo Pokemon Kaart

Van Gogh Museum Pokemon Kaarten

Goed nieuws voor alle Pokemon verzamelaars, het Van Gogh Museum in Amsterdam en The Pokemon Company zijn een samenwerking aan gegaan. Daarbij gaan ze leuke Pokemon Van Gogh merchandise en Pokemon Van Gogh promo kaarten uitdelen! Hoef vet is dat, heb jij al een ticket naar het Van Gogh museum geboekt? In deze Pokemon blog gaan wij jullie daar alles over vertellen. Tot wanneer loopt deze samenwerking? Hoe ziet de Van Gogh Pikachu Promo kaart eruit? Wat vinden wij van deze samenwerking? Hoe gaat het precies in zijn werk? En nog veel meer! Lees dus snel verder.

Van Gogh Museum Pikachu Promo

Bij elk bezoek aan het museum moet je een speurtocht voltooien. Wanneer je deze hebt voltooid en alle antwoorden hebt ingevuld moet je naar een balie lopen. Hier kun je de antwoorden inleveren. Daarna krijg jij de Van Gogh Pikachu Pokemon kaart! Hoe vet is dat? Bekijk hieronder hoe deze eruit ziet! Let op: per persoon krijg je er maar eentje per speurtoch.

Van Gogh Pikachu Promo

Van Gogh Pikachu promo 085 (SVP en)

Van wanneer tot wanneer loopt de Pokemon Van Gogh museum actie?

De actie loopt van 28 september tot 7 januari 2024. Let wel op, zodra het museum geen promo kaarten meer heeft worden deze dus ook niet meer uitgedeeld! Het kan dus zijn dat mensen in de laatste weken mis grijpen.

Wat vinden wij van de Van Gogh Museum Pikachu Promo?

Het is een fantastische promo kaart! Hij ziet er erg mooi uit en ook uniek. Pikachu With Grey Felt Hat, hoe vaak heb je die naam voorbij zien komen? Super vet dat het op Nederlandse bodem is en dat het om een Pikachu promo kaart gaat!

Van Gogh Museum Pokemon merchandise

Naast de promo kaart zijn er ook allerlei merchandise items te verkrijgen met het pokemon van gogh thema. Denk aan t-shirts, postcards en natuurlijk ook schilderijen met Pokemon erop! Let wel op: deze zijn bijna elke dag uitverkocht. Ze vullen de merchandise afdeling een paar keer per dag bij, maar je moet er wel snel bij zijn! Succes met jullie zoektocht.

Wat kan je doen wanneer je zelf niet naar het Van Gogh Museum kan?

De Van Gogh Museum Pikachu Promo kan je ook online kopen op platformen zoals: Pokemon Facebook Groep, Marktplaats, Ebay, Vinted, Cardmarket en Tweedehands.

Afsluiting

Het is een prachtige Van Gogh Museum Pikachu Promo kaart! Hopelijk is het jullie ook gelukt om er een te bemachtigen. Zo niet, dan heb je nog tijd zat want de actie loopt namelijk tot 7 januari 2024. De Van Gogh Pokemon samenwerking is wat ons betreft een waar succes geworden. Hopelijk komen er in de toekomst nog meer van dit soort samenwerkingen en verschijnen er meer Nederlandse Pokemon kaarten!