E-book Pokémonkaarten.eu

Uitleg Pokémon kaarten Guide

Waarom is Pokémon kaarten guide essentieel voor het investeren in Pokémon kaarten?

Wij bij Pokemonkaarten.eu bieden een Pokemon kaarten guide aan waarbij wij jou alles leren over hoe je in Pokémon kaarten investeert. Het is het enige guide die beschikbaar is in de Benelux en geschreven door investeerder die binnen 6 maanden van €1000,- naar €50,000,- is gegaan met de kennis in deze guide. Het is belangrijk om te weten wat je aan het doen bent en dat je zo min mogelijk fouten maakt. Hierdoor is het makkelijk om een sneeuwbaleffect te creëren en grotere investeringen kunt doen over tijd.

Waarde bepaling

Hetgeen waar meeste collectors of investeerders meezitten is dat ze niet goed weten welke kaarten waardevol zijn nu of in de toekomst. Hetgeen dat enorm belangrijk is hier, is dat je leert herkennen hoe de mensen denken in deze markt. Uiteindelijk gaat het erom dat er meer vraag dan aanbod komt waardoor er een supply shock ontstaat en hierdoor zal de prijs enorm stijgen. Welke kaarten je moet kopen is een subjectief onderwerp en niemand zal hier financieel advies geven maar we kunnen jou wel vertellen wat wij hebben gedaan en wat denken dat belangrijk is om te weten. De meeste mensen gaan in de fout wanneer ze kaarten kopen waarvan ze denken dat ze zeldzaam zijn maar er later achter komen dat er geen vraag naar is ondanks dat het een lage POP waarde heeft of hoge PSA grade.

Kennis en ervaring

De reden waarom mensen tegenwoordig meer guides kopen of mentors aannemen is omdat zij hem een kortere route naar succes aanbieden. Niet zozeer garanderen dat je geld verdient maar meer het feit dat je een guide krijgt waarbij letterlijk alle stappen staan die hij of zij zelf ook gebruikt heeft om geld te maken in een bepaalde industrie. Je krijgt alle kennis en informatie op een dienblad aangediend waar je normaal 100+ uur aan eigen onderzoek voor gaat moeten doen. Sterker nog alle ervaring is het meest belangrijk… De fouten die wij maken en waar wij geld mee hebben verloren zullen wij vermelden zodat jij deze fout niet meer maakt. Jij krijgt onze ervaring waardoor je 1-0 voorstaat bij andere mensen die ook willen beginnen met investeren in Pokémon kaarten

Korte of lange termijn investeringen

Wanneer je gaat beginnen met investeren is het belangrijk om te weten of je gaat voor het flippen en welke strategie je daardoor gaat gebruiken of dat je gaat voor het lange termijn investeren. Elke markt werkt met Bull en Bear cyclus. Het is daarom enorm belangrijk om te weten waar je aan begint en de tijd schema’s in gedachte houdt.

Conclusie

Mocht jij willen beginnen met het investeren in Pokemon kaarten, dan raden wij jou aan om op ze minst ergens een bron van informatie te vinden die je sneller op weg helpt. Uit ervaring weten wij dat de Pokemon kaarten markt vrij impulsief is en dat het niet makkelijk is om alle aspecten te begrijpen. Buiten dat zijn er meerdere factoren waar je rekening mee moet houden en een paar van die factoren hebben wij hierboven benoemd. Wil jij meer weten over onze guide dat tevens ook de enige guide is in de Benelux? Neem dan een kijkje op onze website.