Top-10 sterkste Pokemon kaarten

Top-10 sterkste Pokemon kaarten

Top-10 sterkste Pokemon kaarten

We weten inmiddels wat pokemon kaarten zijn. Maar welke zijn nou het aller sterkste van allemaal? Er zijn namelijk zo veel verschillende pokemon kaarten. In de Pokemonblog: Hoeveel pokemon kaarten zijn er in totaal? Leggen wij je precies uit hoeveel er in totaal zijn op dit moment. Ook hebben wij een speciale blog over Pokemon kaart reeksen geschreven, waarin alle series 1 voor 1 vermeld staan. Maar welke van al deze pokemonkaartjes is nu de aller aller sterkste? Wij gaan er in deze blog dieper over in en geven je een top-10 sterkste Pokemon kaarten ter wereld.

De top-10 op een rijtje

  1. Charizard GX
  2. Mewtwo GX
  3. Rayquaza GX
  4. Tag Team GX kaarten zoals de Pikachu en Zekrom Tag Team GX kaart
  5. Gyarados GX
  6. Darkrai GX
  7. Reshiram & Charizard GX
  8. Greninja GX
  9. Armored Mewtwo GX
  10. Blastoise GX

Let op

Het is belangrijk op te merken dat de kracht van een Pokémon-kaart ook afhankelijk is van hoe goed deze past bij de deckstrategie en de speelstijl van de speler.

Wat maakt een Pokemon kaart sterk?

Er zijn allerlei verschillende soorten Pokemon kaarten, de ene is nu eenmaal sterker dan de ander. Maar als we het over sterken kaarten hebben, dan hebben we het specifiek over de aanvalspunten van een kaart. Dit kan op lopen tot meer dan 1000 aanvalspunten schade per aanval. Daar kan natuurlijk geen enkele Pokemon tegen op, want welke heeft er nou meer dan 1000 levenspunten? Het doel is daarom ook om deze sterkste kaarten te verzamelen en in je deck te stoppen. Gaat het jou lukken?

Wat valt ons op aan de top-10 sterkste Pokemon kaarten?

Het zijn stuk voor stuk allemaal GX kaarten. Deze komen uit het Pokemon Sun & Moon tijdperk, van 2017 tot 2019. Deze sets zijn in 2023 ook erg aan het stijgen en de kaarten krijgen steeds meer value. Dit heeft er alles mee te maken omdat we inmiddels in het Pokemon Scarlet & Violet tijdperk zijn aangekomen en daarmee Pokemon Sword & Shield hebben afgesloten.

Hoe kan ik aan deze kaarten komen?

Je kan ze natuurlijk online aanschaffen of van je vrienden kopen. Ook kun je ze ruilen tegen andere mensen, maar de makkelijkste manier blijft natuurlijk. Om ze zelf te pullen uit bijvoorbeeld een pokemon booster. Hier kan je aan komen door Pokemon booster boxen, Pokemon elite trainer boxen of pokemon collection boxen te kopen. Wij wensen jullie heel veel succes met de zoektocht naar de aller sterkste pokemon kaarten die er zijn. Mocht je nog een tip willen? Je kunt ook kaarten zoeken op Cardmarket, Ebay of Marktplaats.