Pokemon kaarten verzameling

The Pokemon Company koopt Millennium print groep, is dat goed nieuws voor Pokemon kaarten?

In een officieel persbericht heeft The Pokémon Company International vandaag aangekondigd dat het een overeenkomst heeft gesloten voor de aankoop van Millenium Print Group, dat sinds 2015 partner is bij de productie van kaarten voor de Pokemon Trading Card Game. Millenium Print group zal zelfstandig blijven opereren, maar krijgt “zowel investeringen als industrie-expertise van The Pokémon Company International.”

Het officiële pers bericht van Milennium Print Groep

Bellevue, Wash. – 18 april 2022 – The Pokémon Company International, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het beheer van het wereldwijd populaire Pokémonmerk buiten Azië, heeft een overeenkomst gesloten voor de aankoop van het in North Carolina gevestigde Millennium Print Groep, een fabrikant en drukker van Pokemon kaarten en bijbehorende verpakkingen in de VS. De twee bedrijven zijn sinds 2015 zakenpartners, waarbij Millennium Print Groep al sinds jaar en dag als drukker fungeert van het best verkochte product van The Pokémon Company International, de Pokémon Trading Card Game.

Met deze overname wil The Pokémon Company International de capaciteiten, infrastructuur en schaalgrootte van Millennium Print Group verder ontwikkelen om een vooraanstaande drukker van ruilkaarten te worden, die de bredere industrie bedient. Millennium Print Group zal blijven opereren als een aparte, autonome organisatie, maar zal zowel investeringen als expertise uit de sector krijgen van The Pokémon Company International.

“Het getalenteerde team van Millennium Print Groep is al vele jaren een belangrijke partner voor The Pokémon Company International. Het helpt ons de Pokémon Trading Card Game naar onze fans te brengen met de kwaliteit die zij verwachten”, aldus Kenji Okubo, president van The Pokémon Company International. “Door onze krachten op een meer betekenisvolle manier te bundelen, willen we de manier waarop onze organisaties samenwerken verbeteren en Pokémon TCG-producten van de hoogste kwaliteit op de markt blijven brengen. Tegelijkertijd willen we Millennium ontwikkelen tot een nog betere, grotere, state-of-the-art versie van hun toch al uitzonderlijke organisatie, waar niet alleen Pokémon, maar al hun klanten van profiteren.”

“Millennium Print Group heeft het genoegen gehad om bijna tien jaar lang mee te groeien met het merk Pokémon en het Pokémon Trading Card Game”, aldus Terry Pegram, CEO van Millennium Print Group. “In die tijd hebben we de kans gehad om een geweldige relatie op te bouwen met het deskundige team van The Pokémon Company International, een organisatie met een bijzondere cultuur die elke dag haar waarden naleeft. Dit spannende nieuwe hoofdstuk voor Millennium Print Group heeft een enorm gunstig effect voor zowel ons bedrijf als de werknemers. We kijken ernaar uit om onze teamleden en klanten te blijven ondersteunen terwijl we Millennium laten uitgroeien tot een toonaangevende drukkerij voor ruilkaarten in de wereld.”

Meer informatie over de Millennium print groep

Voor meer informatie over Millennium Print Group naar www.mprintgroup.com. Op deze website kun je alles lezen en vinden over dit bedrijf. Wat ze doen, wanneer ze zijn opgericht en wat er gaat gebeuren na de overnamen. Erg interessant om te lezen voor Pokémon verzamelaars en fans.

Wat betekend dit voor de toekomst van Pokemon kaarten?

Wat dit precies gaat veranderen aan het printen van Pokemon kaarten is nog niet bekend. Gaan ze juist meer printen? Of gaan ze minder printen en de kwaliteit omhoog gooien? Waarschijnlijk gaan ze meer printen, omdat er een enorme Pokémon hype is ontstaan in het corona tijdperk 2020/2021. Maar voor nu is het vooral nog gissen in het donker. We zijn erg benieuwd, wat er gaat gebeuren.

Wil jij meer Pokemon kaarten nieuws lezen?

Bekijk dan eens onze blog, wij plaatsen wekelijks allerlei Pokemon nieuwtjes, informatie en tips! En je kunt natuurlijk ook onze social media kanalen volgen:
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Tiktok
Volg al onze pagina’s om geen enkel nieuwtje te missen. Ook delen wij regelmatig Pokémon aanbiedingen op Whatsapp, via een speciale groepsapp die speciaal gemaakt is voor Pokemon deals. Er kunnen maar 257 mensen in de groep en er is geen spam, enkel de beheerders kunnen deals delen. Wil jij erin? Wees dan snel, want vol is vol! Klik op deze link: https://chat.whatsapp.com/BvTpLV28M1X5hcgGVocHdP

Wil jij Pokemon kaarten kopen?

Onze shop is rijk gevuld met Pokemon producten, wij zetten de categorieën voor je op een rijtje:
Booster boxen
Elite trainer boxen
Premium Pokemon boxen
Japanse Pokemon kaarten
Pokemon tins
Pokemon Theme Decks

Booster packs
Booster blisters
Accessoires
Merchandise
Pokemon knuffels
Pokemon mystery boxen
Losse Pokemon kaarten kopen
Pokemon puzzels
Nintendo Switch
Pokemon Funko POP

Naast deze categorieën zetten wij de populairste Pokemon TCG reeksen van het moment voor jullie op een rijtje:
Celebrations
Brilliant Stars
Evolving Skies
Shining Fates

Afsluiting

Hopelijk hebben jullie weer wat geleerd over Pokémon kaarten. Wij zijn erg benieuwd wat er gaat gebeuren na deze overnamen en wat dit voor de toekomst van Pokemon TCG betekend. Wij houden jullie op de hoogte via onze blogs en social media kanalen. Nog veel plezier met het openen van Pokémon pakjes.