tcgpokemon.nl review

Tcgpokemon.nl Review

Tcgpokemon.nl Review

Wij hebben de afgelopen maanden regelmatig bij www.tcgpokemon.nl Pokémon kaarten besteld. Het ging hier om een hoop verschillende producten zoals booster boxen, elite trainer boxen, maar ook blisters en mini tins. Dit hebben wij gedaan in een periode van een paar maanden, en het resultaat gaan wij met jullie delen. Lees dus snel verder, want wij gaan je alles vertellen over onze ervaring en wat wij van dit bedrijf vinden.

Wat voor cijfer geven wij Tcgpokemon.nl?

Tcgpokemon.nl krijgt van ons een 5 uit 5, dat is dus de maximale score die je kunt geven aan een bedrijf. Waarom geven wij een 5/5 rating? Dit komt door meerdere factoren, om te beginnen zijn de prijzen erg netjes. Ze zitten vaak onder het gemiddelde van de markt en hebben hele scherpen prijzen. Daarnaast is de website ook erg gebruikersvriendelijk, je kunt alles gemakkelijk vinden en in je winkelmandje stoppen. Er zijn meerdere betaalmogelijkheden en de keuze uit verschillende postbedrijven maar je kunt het ook ophalen. De pakketjes komen altijd snel binnen, zijn goed verpakt aan de buitenkant en de producten zijn netjes ingewikkeld in bubbelfolie. De seals van de sealed boxen waren ook erg netjes, er waren geen gaatjes of scheuren te bekennen. Dat hebben wij ook wel eens anders ervaren bij andere Pokémonwinkels.

https://www.tiktok.com/@pokemonkaarten.eu/video/7128748254379920645?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7046909615615804934

Hoe betrouwbaar is dit bedrijf?

Zoals wij hierboven beschreven hebben, zijn ze vanuit ons oogpunt erg betrouwbaar. Maar we gaan er nu even wat dieper op in, wat vinden klanten van deze shop? Tcgpokemon.nl scoort op Trustpilot 4,8/5 op basis van 215 reviews. Dat zijn erg veel reviews en een heel hoog cijfer, hieruit kan je al gelijk opmaken dat het een heel erg goed bedrijf is. De websites die niet voldoen aan de eisen van de klanten hebben vaak een veel lagere score. Hier gaat het bijna over een perfecte score op 215 reviews, dat is echt heel erg netjes. Hierdoor kunnen wij met een gerust hart aan jullie vertellen dat tcgpokemon.nl betrouwbaar is!

Hun assortiment

Ook op dit punt schieten ze niks te kort, er is een uitgebreid aanbod. Zo heb je veel soorten booster boxen, elite trainer boxen, Pokémon boxen, maar ook tins en accessoires. Je kunt er zelfs losse booster packs kopen als je dat liever hebt. Als je naar het kopje ‘producten’ gaat in de header kun je per reeks ook de set aanklikken die jij zoekt. Zo is het allemaal erg overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Voor de echte trading card game liefhebbers hebben ze zelfs Metazoo, Dragonball Super en Yu-Gi-Oh producten toegevoegd aan hun assortiment. Zo is er dus voor iedereen wel iets dat hij of zij spaart en wilt kopen.

Afsluiting Tcgpokemon.nl Review

Wij zijn erg blij met de service, prijzen en producten die tcgpokemon.nl ons heeft geleverd. Wij kunnen eigenlijk alleen maar zeggen ga zo door. Wij zijn namelijk nu al fan en vaste klant. Hopelijk ervaren jullie je toekomstige aankopen bij dit bedrijf ook als positief. Bedankt, TCGpokemon.nl voor de service ga zo door!