Pokemon Whatsapp Groepen

Pokemon Whatsapp Groepen

Pokemon Whatsapp Groepen

Je hebt er misschien al eens van gehoord, de Pokemon kaarten Whatsapp groepen. Ja, ze bestaan echt en vandaag duiken wij met jullie in deze groepen. Deze Pokemon blog zal dus gericht zijn op de Pokemon Whatsapp groepen die er momenteel zijn. Welke soorten zijn er? Hoe kom je erin? Hoeveel members zitten er nu in? Wat is het voordeel om erin te zitten? Alles wat jij moet weten vertellen wij in dit artikel, lees dus snel verder!

Wat is een Pokemon Whatsapp groep?

Een groep en/of community waar allemaal Pokemon fans en verzamelaars samen komen in één Whatsapp groep. Er zijn verschillende soorten groepen, waardoor je zelf kan kijken in welke jij het liefste wilt. Denk aan praat groepen, waar je over van alles en nog wat mat praten met je mede collectors. Maar ook groepen waar het puur gaat om het kopen en verkopen van Pokemon kaarten. En natuurlijk de speciale pokemon deals app, waar weer enkel de beheerders kunnen chatten en alleen maar toffe deals geplaatst worden zodat er geen spam is.

Pokemon sales chat

De Pokemon Sales app is puur voor het kopen en verkopen van Pokemon kaarten. Deze groep bestaat momenteel uit 534 members en heeft dagelijks erg leuke koopjes erin staan! De deelnemers kunnen zelf alles van Pokemon aanbieden, let alleen wel op de regels wanneer je bent gejoined. Je mag hier namelijk alleen maar verkopen en kopen, dus niet praten daar is de volgende groep voor.

Sales Whatsapp groep joinen -> https://chat.whatsapp.com/JthFLxsMUcb0Ngdcc2ilFF

Whatsapp logo

Pokemon chatroom

De Pokemon Chatroom bestaat momenteel uit 324 deelnemers. Hier mag je over alles praten met mede Pokemon verzamelaars. Je nieuwste aanwisten showen, vragen stellen en noem het allemaal maar op!

Pokemon Chatroom groep joinen -> https://chat.whatsapp.com/C1qMyx1at4MKp6Lywkihod

Whatsapp logo

Deals Whatsapp groep

Dagelijks speurt het Moderator team van deze groep het hele internet af op zoek naar de beste Pokemon deals voor de community! Het mooiste aan deze groep is dat enkel de beheerders kunnen praten en je dus geen last hebt van spam! Er komen echt super dikke deals langs die jij niet mag missen, zeker een aanrader! Deze groep heeft momenteel 743 deelnemers!

Deals groep joinen -> https://chat.whatsapp.com/FpW0WDqwTswAJgSNWPjZHz

Whatsapp logo

Claimsale groep

Hier kunnen alle members zelf een claimsale houden, dan kan je een hele hoop items in één keer aanbieden. Wie het eerste claimt heeft geluk en mag het item overnemen! Een erg leuke groep met leuke claimsales. Deze groep heeft momenteel 321 deelnemers.

Claimsale groep joinen -> https://chat.whatsapp.com/JKX2wqkXrTe9wiwyxn9eRF

Whatsapp logo

Wat vinden wij van de Pokemon Whatsapp groepen?

Het zijn erg leuke groepen en wij hadden nooit verwacht dat het zo´n succes zou worden. Wij begonnen in het jaar 2021 met de eerste groep. Dit groeide als snel uit naar meerdere groepen. Destijds had je nog een limiet van 221 members per Whatsapp groep. Gelukkig is Whatsapp flink geupdate en kunnen er nu veel meer leden in één groepsapp. Uiteindelijk is er gekozen voor een verdeling van 4 groepen:
Chatroom – Om in te praten.
Sales – Om te kopen en te verkopen.
Deals – Voor de beste Pokemon deals.
Claimsales – Voor het houden van een claimsale.


De splitsing bevalt erg goed en de leden zijn ook erg blij met de groepen! Hopelijk blijven we door groeien, dat is voor iedereen nog leuk! En vergeet zeker niet alle groepen te joinen. Mocht het niet bevallen? Dan kun je er altijd weer uit gaan.

Afsluiting

Hopelijk hebben wij jullie zo voldoende geïnformeerd over de Pokemon kaart Whatsapp groepen! Mocht jij nu denken van hey, zijn er nog meer groepen? Ja zeker, er is namelijk ook een Pokemon Facebook groep waar jij van alles kan kopen, verkopen of gewoon bekijken. Een praatje maken met je mede collectors kan natuurlijk ook, deze groep heeft al meer dan 12.000 leden uit Nederland en België. De Facebook groep is erg groot en blijft maar groeien, klik hieronder op de link om de Facebook groep te joinen!

Pokemon Facebook Groep Joinen -> https://www.facebook.com/groups/1754301388175151/?ref=share