Pokemon Trick Or Trade Halloween 2023

Pokemon Trick Or Trade Halloween 2023

Pokemon Trick Or Trade Halloween 2023

De Pokemon Trick Or Trade Halloween b00ster packs komen weer terug, ook wel Pokemon Trick Or Trade booster packs genoemd. Vorig jaar waren ze een groot succes. Deze waren namelijk bedoeld om uit te delen met Halloween in plaats van snoepjes. De bundels zijn erg goedkoop en je had er dan 40 Pokemon booster packs in. Dit jaar veranderen er wat dingen, lees dus vooral verder in deze Pokemon blog.

Release datum Pokemon trick or trade 2023

De release datum van Pokemon trick or trade is 1 september 2023. Afhankelijk hoe lang het zal duren om deze naar Nederland te krijgen, kan het iets later worden in Europa. Dit komt omdat ze in Amerika als eerste uit komen en daarna verscheept worden naar andere landen. Maar goed, dat mag de pret niet drukken!

Waar kan ik deze producten bestellen?

Deze producten zijn te bestellen op www.pokemonkaarten.eu. De Pokemon shop van Nederland voor al je producten en losse pokemon kaarten. Klik hieronder op de producten om ze te bestellen op de website.

Pokemon Halloween Booster Bundel 2023
Pokemon Halloween Booster Pack 2023

Let op: de producten komen pas op 1 september 2023 uit!

Hoe zien de Pokemon Trick Or Trade Halloween 2023 producten eruit?

De producten zien er prachtig uit, het is dus dit jaar iets anders want er zitten nu 50 booster packs in een bundle. Daarnaast heeft elke booster 3 pokemon kaarten erin, en is de layout van beide producten veranderd.

Pokemon Trick or Trade Booster Bundle
Pokemon Trick Or Trade Booster Pack 2023

Wat vinden wij van deze set?

Het gaat weer een prachtige set worden die erg leuk is om toe te voegen aan je Pokemon collectie. Het is ook zo fijn dat deze booster packs een stuk goedkoper zijn dan de normale. Wij zien het als een leuk tussendoortje tussen de echte sets in. Hopelijk gaan jullie het net zo leuk vinden als ons!

Afsluiting

Wij hopen jullie zo voldoende te hebben geïnformeerd over de Pokemon Trick Or Trade Halloween 2023 set! Mochten jullie nog vragen hebben kan je die altijd stellen of even onder aan het bericht typen.