Chilling Reign

Pokemon Sword & Shield Chilling Reign

Pokemon Sword & Shield Chilling Reign is zojuist bekend gemaakt door The Pokemon Company

De nieuwste serie is zojuist bekend gemaakt en deze gaat ”Chilling Reign” heten. De release datum zal 18 juni 2021 worden voor Europa. Het is de zesde serie van Sword & Shield die uitgebracht gaat worden. Maar voor nu is eerst in maart 2021 de serie Battle Styles aan de beurt. Er is momenteel nog niet veel informatie over bekend, dit komt omdat ze enkel de naam hebben onthuld. Maar ze zullen een vervolg brengen op de ‘rapid strike’ en ‘single strike’ Pokémon kaarten.

Waarop zal de set gebaseerd zijn?

De Engelse set zal waarschijnlijk kaarten van de aankomende Japanse set Matchless Fighters en Silver / Jet-Black Lance zien versmelten tot één, waardoor spelers honderden nieuwe kaarten kunnen bemachtigen. Maar dit blijft natuurlijk altijd een beetje gissen, we gaan het snel genoeg weten!

Welke producten kun je hiervoor pre-orderen?

Het is al mogelijk om Chilling Reign te pre-orderen. Het gaat dan om de volgende producten:
– Pokémon Chilling Reign booster box
– Pokémon Chilling Reign elite trainer box

Komen er ook nieuwe Pokemons in deze reeks?

Met deze set zien we waarschijnlijk het TCG-debuut van Pokemon zoals Calyrex en meer Pokémon die werden geïntroduceerd in de Pokémon Sword en Shield DLC-pakketten, met mogelijk ook Galarische vormen van Moltres, Articuno en Zapdos op de kaarten.

Einde

Tot de release kunnen spelers uitkijken naar de nieuwste TCG-uitbreiding Battle Styles, op 19 maart. Deze set bevat een aantal nieuwe kaarten gebaseerd op The Isle of Armor, zoals Kubfu en meer. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe rapid strike en single strike kaartjes!

Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook!