Pokemon Sword & Shield Battle Styles

Pokemon Sword & Shield Battle Styles

Pokémon TCG Sword & Shield Battle Styles

Sword & Shield – Battle Styles bevat meer dan 160 kaarten en introduceert nieuwe Single Strike- en Rapid Strike kaarten. Deze varianten kunnen een invloed hebben op hoe je je deck samenstelt, dus kies kaarten die bij je gameplay/strategie passen. Naast deze verschillende stijlen zijn er nog meer nieuwe Pokémon V en Pokémon VMAX die de kracht van je team zullen vergroten en er geweldig uitzien in je verzameling. Bekijk hier enkele van deze geweldige kaarten die je zult vinden in de Sword & Shield-Battle Styles-uitbreiding.

Single Strike Urshifu V 085/163

Urshifu komt de Pokémon TCG binnen in zowel Single Strike- als Rapid Strike-stijlen. De machtige legendarische Pokémon geeft een felle slag met zijn vuist als Single Strike Urshifu V, die zijn krachtige aanvallen weerspiegelt. De Laser Focus-aanval is geweldig om je te helpen Urshifu voor te bereiden om aan te vallen. Deze aanval vereist slechts één Fighting Energy en laat je in je stapel zoeken naar maximaal twee extra Fighting Energy-kaarten om aan deze Pokémon te bevestigen. Als je deze beweging eenmaal gebruikt, kun je de Impact Blow-aanval van Single Strike Urshifu V gebruiken, die 180 schade toebrengt aan de actieve Pokémon van je tegenstander. Houd er rekening mee dat u Impact Blow niet meer kunt gebruiken tijdens uw volgende beurt, dus plan vooruit.

Single Strike Urshifu V

Rapid Strike Urshifu V 087/163

De klauwen op deze kaart laten je zeker weten dat dit Rapid Strike Urshifu V is. Met 220 HP heeft deze Pokémon evenveel HP als zijn Single Strike-tegenhanger, maar Rapid Strike Urshifu V is uitgerust met verschillende aanvallen. De Strafe-aanval doet slechts een 30 schade, maar het biedt ook een snelle en gemakkelijke manier om deze Pokémon uit de actieve plek te verplaatsen, zodat je een van je Benched Pokémon naar voren kunt brengen. Om schade aan te richten kijk je naar de Hundred Furious Blows-aanval van de legendarische Pokémon, die snel 150 schade toebrengt. In tegenstelling tot de Impact Blow van Single Strike Urshifu V, is er geen beperking om deze aanval meerdere beurten achter elkaar te gebruiken, dit is tenslotte Rapid Strike Urshifu V! Deze Urshifu V-kaarten zijn slechts twee voorbeelden van de verschillende Single Strike- en Rapid Strike-kaarten die je in deze uitbreiding zult vinden, dus hou je ogen open voor andere kaarten die gebruikmaken van deze opwindende nieuwe gameplay.

Rapid Strike Urshifu V 087/163

Tapu Koko V 072/202

In het verleden heeft Tapu Koko bewezen een waardevol lid te zijn van een aantal Pokémon TCG-decks op competitief niveau, en nu keert de Island Guardian terug naar het spel als een Pokémon V! Tapu Koko V ziet er intimiderend uit terwijl het met zijn klauwen en stekelharen zwaait met elektrische energie. En, afhankelijk van hoe klaar je tegenstander is voor de strijd, kan zijn Spiral Thunder-aanval mogelijk veel schade aanrichten. De aanval treft slechts 20 schade, maar het doet nog eens 40 schade voor elke energie die aan alle Pokémon van je tegenstander is gekoppeld. Je kunt je tijd afwachten en je tegenstander hun team laten versterken, zodat hun inspanningen weer op hen afkomen, of je kunt Tapu Koko V evolueren naar Tapu Koko VMAX.

Tapu Koko VMAX 051/163

Dat is natuurlijk deze Tapu Koko VMAX. Deze Dynamax-vorm van de Island Guardian is omgeven met veel verschillende kleuren en het is een erg mooie kaart. Als Pokémon VMAX is de HP van Tapu Koko VMAX verhoogd tot 320 en heeft hij nu de Max Shock aanval. Deze aanval vereist twee Lightning Energy en één Colorless Energy, en het geeft 180 schade, wat zeker geweldig is … maar als je toevallig meer Energy kaarten over hebt dan je tegenstander, zal de aanval ook de actieve Pokémon van je tegenstander verlammen! Dit kan tot grote problemen leiden voor uw rivaal.

Tapu Koko VMAX

Flapple VMAX 164/163

Deze Gigantamax Flapple VMAX ziet er groot en liefdevol uit. Zijn brede grijns kan ervoor zorgen dat je tegenstander deze Pokémon onderschat , maar dat doen ze op eigen risico. Flapple VMAX heeft niet alleen 320 HP, maar zijn G-Max Rolling-aanval kan maar liefst 250 schade toebrengen. Wees voorzichtig, als Flapple VMAX enige schade heeft opgelopen, wordt G-Max Rolling minder effectief. Voor elke schade-teller op deze Pokémon, doet de aanval 10 minder schade. Je hebt Flapple VMAX op piek-HP nodig om ten volle te profiteren van zijn kracht.

Flapple VMAX
Flapple VMAX Secret Rare

Afsluiting

We zullen meer van de ongelooflijke nieuwe kaarten laten zien die te wachten staan ​​in de Pokémon TCG: Sword & Shield Battle Styles, dus kom snel terug. En maak je klaar voor de release op 19 maart 2021. Wil jij graag een Battle Styles Booster box pre-orderen? Of een Battle styles elite trainer box? Bekijk dan onze pokemonwinkel! Je kan natuurlijk ook van andere series booster packs bestellen bij ons! We proberen ons assortiment dagelijks uit te breiden, houd de website dus goed in gaten.