Pokemon Paldean Fates

Pokemon Paldean Fates Kopen

Pokemon Paldean Fates Kopen

De aller nieuwste Pokemon kaarten set staat weer voor de deur. Deze gaat Pokemon Scarlet & Violet Paldean Fates heten. In deze Pokemonkaarten blog gaan wij je alles vertellen over deze nieuwe set. Wanneer komt Paldean Fates uit? Welke Pokemon kaarten zitten er in Paldean Fates? Wat kunnen we verwachten van deze set? En wat wij ervan vinden. Lees dus snel verder en mis geen informatie over deze super toffe Pokemon TCG set.

Paldean Fates release datum

De set Pokemon Paldean Fates zal uit komen op 26 januari 2023. De Japanse versie van deze reeks Pokemon Shiny Treasure EX is uitgekomen op 1 december 2023.

Welke producten gaat deze set bevatten?

Het gaat hier om een speciale holiday set, deze zal dus geen Pokemon booster boxen bevatten. De Pokemon elite trainer boxen en Pokemon booster packs en andere producten zullen er wel in zitten. Wij zetten ze voor je op een rijtje, bestel ze snel want op is op!

De zeldzaamste Pokemon Paldean Fates kaarten

Om een beter beeld te krijgen bij de set zetten wij speciaal voor jullie alle zeldzame pokemon kaarten van deze set op een rijtje, dit noemt men ook wel de chase cards.

De Pokemon SAR kaarten

Paldean Evolved Charizard EX
Paldean Evolved Gardevoir EX
Paldean Evolved Mew EX

De zeldzaamste trainer SAR

Iono SAR

Wat vinden wij van deze duurste kaarten uit de set?

Het zijn stuk voor stuk prachtige kaarten die zeker niet kunnen ontbreken in je collectie. Wij gaan natuurlijk voor een master set, maar dat gaat wel erg moeilijk worden. Hopelijk voeren ze net zoals bij de Engelse Pokemon 151 set de godpacks door naar de Engelse reeks. Wanneer je die krijgt, heb je meerdere speciale hits in één booster pack. Dat is natuurlijk geweldig en maakt een set compleet maken net wat makkelijker. Mits je natuurlijk geluk hebt en wat god packs aan de haak slaat. Maar wij gaan zeker een stuk of 30 a 50 elite trainer boxen openen en de overige boxen en blisters natuurlijk ook. Want de promo kaarten kunnen niet ontbreken in de master set.

Wat vinden wij van deze set?

De set geeft ons een beetje Hidden Fates en Shining Fates vibes, er komen namelijk weer een hele hoop baby shiny kaarten in de set. Dit was bij de benoemde sets ook zo. En er komt natuurlijk een klapper van een Charizard Pokemon kaart in, precies zoals bij de voorgaande shiny sets. Wel denken wij dat dit een betere set gaat worden dan Shining Fates, want daar hoor je bijna nooit meer wat over. Maar daan gaan we snel achter komen, de set komt al over 2 weken uit!

Afsluiting

Hopelijk hebben wij jullie zo voldoende informatie gegeven over de set Pokemon Paldean Fates. Wij hebben erg veel zin in de set en kijken al uit naar de release! Wil jij nou meer van dit soort informatieve Pokemon artikelen lezen? Bekijk dan zeker eens onze blog pagina. Vergeet ook niet onze social media kanalen te volgen, zodat jij nooit meer een nieuwtje, aanbieding of giveaway van ons mist. Tot de volgende Pokemonblog!