Pokemon Obsidian Flames Booster Box

Pokemon Obsidian Flames is bijna uit!

Pokemon Obsidian Flames alles wat jij moet weten over deze set

De aller nieuwste Pokemon kaarten set is bijna uit, Pokemon Obsidian Flames! Ben jij er al klaar voor? Een dikke vette Pokemon set met meerdere Charizard Pokemon kaarten erin. Wie wilt dat nou niet? Precies, in deze pokemonblog vertellen wij jullie er alles over en we beginnen met de producten die voor komen in deze set.

Obsidian Flames producten

Het is een normale Pokemon set, hierdoor bevat deze ook pokemon booster boxen net zoals pokemon boxen, pokemon elite trainer boxen en nog meer items! Wij zetten ze voor je op een rijtje met een linkje naar de producten toe zodat jij deze meteen kan bestellen.

Wanneer komt deze set uit?

Eerst komt de Japanse Pokemon kaarten reeks van deze serie uit. Ruler of the Black flame booster box, de Japanse versie is nu uit gekomen en zal de aankomende dagen in Nederland verschijnen.
Pokemon Obsidian Flames komt 11 augustus 2023 uit.

De beste hits uit deze set

alternate art charizard

Charizard EX 223/197 Obsidian Flames

charizard full art

Charizard EX Obsidian Flames

gold charizard

Gold Charizard EX 228/197 Obsidian Flames

Wat vinden wij van deze set?

Het is een prachtige set met dikke kaarten erin waaronder de drie Charizard pokemonkaartjes die hier boven afbeeld staan. Laat ons in de reacties weten wat jij er van vind. Ga jij ook voor een master set van deze Pokemon TCG reeks? Wij wel namelijk, heel veel succes met pullen!

Afsluiting

Hopelijk hebben wij jullie zo voldoende informatie gegeven over de nieuwste Pokemon reeks Obsidian Flames en vergeet niet dat dit dezelfde kaarten zijn als in de Japanse reeks Ruler of the Black Flame. Heel veel succes met de jacht op de Charizard kaarten, laat ons weten of het gelukt is onderaan dit bericht in een reactie!