Pokemon mystery box review: Pokemonbundel.nl

Wij van de redactie wilde al een tijdje een Pokémon mystery box kopen, echter wisten wij niet precies waar je deze kon krijgen. En welke nu effectief een leuke box maken en niet enkel de producten erin stoppen die niemand wilt. Via een Pokemon facebook groep, zagen wij hele positieve reviews over de pokemon mystery boxen van www.pokemonbundel.nl. En besloten daarom hier onze eerste mysterybox aan te schaffen. In deze blog delen wij onze ervaring met jullie.

Graded kaarten mystery box van pokemonbundel.nl
De extreem mooie doos

Welke soorten mystery boxen verkopen hun?

Het mooie aan pokemonbundel.nl is dat zij erg veel variatie hebben aan mystery boxen. Zo is er voor elk budget wel een box aanwezig, dit maakt het een geschikt product voor iedereen. De goedkoopste is namelijk 30 euro, en de duurste 1500 euro. Maar daartussen zitten nog erg veel andere keuzes, wij zetten ze voor jullie op een rijtje:
Pokémon Mystery Box Mini = 30 euro
Pokémon Mystery Box Klein = 50 euro
Pokémon Mystery Box Medium = 100 euro
Pokémon Mystery Box Groot = 300 euro
Pokémon Mystery Box Special = 500 euro
Pokémon Mystery Box Elite = 750 euro
Pokémon Mystery Box Ultra Rare = 1000 euro
Pokémon Mystery Box Ultra Special = 1500 euro
Zoals je kunt zien is er voor elk budget wel een box, heb je een heel klein budget kun je voor de mini gaan. Heb jij veel geld te spenderen? Dan kun jij voor de ultra special klapper gaan! Maar dat mag iedereen natuurlijk zelf bepalen.

Wat kun je verwachten in deze boxen?

Je kunt er vanuit gaan dat je meerwaarde gaat aantreffen in je box, dit staat ook op de website onder elke box soort. Dat is dus goed nieuws, en daarom viel ons oog ook op deze website www.pokemonbundel.nl. Maar je kan echt heel veel variatie aan producten verwachten in je boxen denk bijvoorbeeld aan:
Pokemon booster boxen
Pokemon booster packs
Pokemon boxen
Elite trainer boxen
PSA Pokemon kaarten
CGC Pokemon kaarten
– Overige graded kaarten
Losse Pokemon kaarten
Japanse Pokemon kaarten
Accessoires
– En nog veel meer!

Onze ervaring met deze mystery boxen

Nou, zoals wij hierboven al vermeld hadden hebben wij het natuurlijk ook zelf uitgetest. Wij hebben de keuze gemaakt om een Elite mystery box te bestellen, van 750 euro. En we kunnen jullie vertellen dat wij erg blij waren met de box! Alleen al de doos zelf ziet er mooi uit, die je leuk als display kunt gebruiken. De inhoud was natuurlijk nog veel mooier, boven onze verwachting zat er ook echt dikke meerwaarde in. Vandaar dat wij besloten om hier een artikel aan te wijden in de vorm van een shoutout post. Hieronder een afbeelding met wat er in onze box zat! Wat een leuke variatie, van losse oude kaartjes tot aan graded kaarten van PSA en CGC. En dan nog een Japanse booster box, genieten! Wij zijn positief verrast en gaan zeker vaker boxen kopen bij pokemonbundel.nl en maken er dan weer een leuke post over 😀

Pokemon mystery box inhoud van pokemonbundel.nl
De gehele inhoud in een overzicht van onze Pokemonbundel.nl mystery box 😀
Graded kaarten mystery box van pokemonbundel.nl
De graded kaarten die erin zaten

Conclusie

Wij zijn erg blij met onze bestelde box, en hebben ervan genoten. Wat een genot is het toch om dan die box uit te pakken, maar niet wetende wat erin zit. Die spanning is niet te beschrijven en het was zeker een van onze leukste Pokemon producten ooit om te openen! Verder zijn wij erg blij met de inhoud, het was geen karige box maar juist rijk gevuld en met erg leuke variatie. Je kunt wel merken dat zij dit vaker inpakken, want ze weten precies wat ze doen! Kortom: een top ervaring gehad bij pokemonbundel.nl en zeker voor herhaling vatbaar!