Pokemon McDonalds booster packs

Pokemon McDonalds packs 25th Anniversary

Pokemon McDonalds packs 25th Anniversary

Pokémon-fans kunnen binnenkort Pokémon TCG-kaarten voor het 25-jarig jubileum verzamelen in McDonald’s Happy Meals. Lees hieronder verder voor meer informatie. Per Happy meal te halen bij de McDonalds, zal er een Pokemon kaarten pakje in je happy meal zitten. Hier zitten maar liefst 4 kaartjes in van de 25th anniversary. Van de vier stuks is er een holo, de andere drie zijn non-holo. Je kunt dus alle starters van de afgelopen 25 jaar pullen. In zowel holo als non-holo versies.

Verzamel het 25-jarig jubileum Pokémon TCG-kaarten in McDonald’s Happy Meals
Alleen omdat het etenstijd is, wil dat nog niet zeggen dat je moet stoppen met het vieren van 25 jaar Pokémon. Vanaf vandaag zal McDonald’s Happy Meals een 25th Anniversary Special Edition McDonald’s booster pack met Pokémon Trading Card Game-kaarten bevatten.

Elk van deze pakketten bevat vier exclusieve kaarten. Je krijgt de mogelijkheid om kaarten te verzamelen met alle 24 eerste partner-Pokémon uit de vele regio’s in de Pokémon-wereld, plus Pikachu. Er zijn standaard- en folieversies van elke kaart en alle kaarten zijn voorzien van het Pokémon 25-logo. In totaal zitten er 50 kaarten in deze set, dus veel plezier met het verzamelen en ruilen met je vrienden.

Deze coole Pokémon TCG-kaarten zijn slechts een beperkte tijd beschikbaar in McDonald’s Happy Meals, dus wacht niet om je verzameling te starten.

Pokemon McDonalds booster packs

Komen deze ook bij McDonalds Nederland?

Tot op heden zijn ze enkel in Amerika verschenen. Meerdere mensen hebben navraag gedaan bij de Mac in Nederland, maar helaas te vergeefs. Ze geven telkens hetzelfde antwoord namelijk: ”Het staat momenteel niet op onze planning”. Het betekend dus niet direct nee, het kan zijn dat ze in de toekomst nog wel in onze happy meals komen. Maar ga daar maar niet vanuit, wij hebben ervoor gekozen om er een aantal te kopen. Je kunt ze op ebay, marktplaats, facebook en nog wat meer plekken op het internet voor een redelijke prijs kopen. Wij hebben 10 euro per pakje betaald, let op sommige beiden ze veel duurder aan. Maar wat je ervoor betaald of wat iemand vraagt moeten ze helemaal zelf weten.

Het is een mooi begin van de 25e verjaardag van Pokemon. Wie weet wat voor moois ons dit jaar nog te wachten staat!

Mocht jij nu geen booster packs meer kunnen score omdat ze allemaal uitverkocht zijn of veel te duur zijn? Geen paniek, wij hebben nog booster boxen te koop staan voor schappelijke prijzen. Bekijk gerust onze shop eens.

Pokemon McDonalds 2021 nederland

De packs zullen waarschijnlijk volgende maand in Nederland in de Happy meals verschijnen. Dit betekend dus maart en/of april 2021 zijn ze te vinden in een HappyMeal bij de Nederlandse McDonalds. We gaan dus zeker een aantal happy meals eten de aankomende maanden! Want zeg nou zelf? Wie wilt gratis Pokémon set nou niet compleet maken? Het zijn 25 verschillende happy meal pokemon kaarten, maar per pakje zit er maar 1 holo in. Je moet dus erg veel happy meals eten om er een master set van te scoren.