Celebrations-Ultra-Premium-Collection

Pokémon Investering Call 1 Celebrations Ultra Premium Collection Box

Pokémon Investering Call 1 Celebrations Ultra Premium Collection Box

Onlangs heeft een bekende trader die investeringscalls geeft over Pokémon kaarten en schoenen zich bij ons gemeld. Zijn naam is Tom Vanelderen en hij wou graag voor ons een stukje schrijven over zijn investeringscalls. Dit is deel 1 van een hopelijk lange en winstgevend reeks. Let op: wij geven geen financieel advies, iedereen moet zelf weten wat hij of zij met deze informatie doet. De eerste call gaat dus over de Celebrations Ultra Premium Collection box! Deze zijn ook te koop via onze Pokemonshop.

De inhoud

Er zitten 25 Pokémon booster packs in één box. Maar liefst 17 daarvan zijn Celebrations Booster packs en 8 andere Sword & Shield boosters. Maar dit is nog niet alles, er zitten ook nog 4 exclusieve promo Pokémon kaarten in deze box namelijk:
~ 1 Metalen Charizard Promo
~ 1 Metalen Pikachu Promo
~ 1 Sealed Gouden Pikachu Promo
~ 1 Sealed Gouden Pokeball Promo
Kortom, de inhoud is echt extreem goed en divers. Bijna net zo veel booster packs als in een Pokémon booster box en 3/4 promo’s zijn populaire en gewilde Pokémon.

Aankoop prijs

Het beste is om deze tussen de €270-€290 aan te schaffen op dit moment van schrijven 27 mei 2022.

Verwachte verkoop prijzen:

09-2022: €320-€330
12-2022: €340-€360
06-2023: €380-€400++

Reden van verwachte prijsstijging?

Na de release zijn er in verschillende waves stock op de markt gekomen hierdoor zijn de prijzen fel gezakt maar de laatste maanden is de prijs weer beginnen te stijgen. Doordat er geen restocks meer bij komen en na de release redelijk wat personen dit product hebben geopend is er een tekort. Ik verwacht dat de prijzen van dit uniek item zeker gaan stijgen op korte maar ook lange termijn.

Opgelet!

Er zijn redelijk wat investeerders en ook gewone verzamelaars die dit product sealed aan het bijhouden zijn ik verwacht dat op een bepaald moment (wanneer de prijzen al een stuk gestegen zijn) er een hele hoop producten op de markt gaan komen. Bij dit product verwacht ik dat een middelgrote “off-load” geen enorme prijs daling gaat veroorzaken maar hier moet je wel rekening mee houden.

Risico Investering Call 1

6.5/10

Dit lijkt me een relatief veilige investering maar hou rekening met een mogelijke “off-load”

Afsluiting

Let op, dit is geschreven door een externe partij, zijn naam is Tom Vanelderen. Hij is een expert op het gebied van winstgevende calls geven. Maar alsnog geven wij geen financieel advies, iedereen moet zelf weten wat zij met hun geld doen. Wij zijn dus ook niet aansprakelijk in geval van enig verlies of schade. Wij bedanken Tom voor zijn bijdrage aan onze Pokémonwebsite en hopelijk volgen er nog meer calls.