Pokémon Sword & Shield Fusion Strike

Pokémon Fusion Strike de nieuwste kaarten reeks!

Pokémon Fusion Strike komt in november 2021 uit!

Goed nieuws, de nieuwste set Fusion Strike staat weer voor de deur. De officiele release datum is 12 november 2021. Dat is dus al bijna, dus zorg ervoor dat jij die datum vrij maakt in je agenda. In deze set zal de legendarische Pokémon Mew centraal staan. Deze staat ook op de cover van de sealed producten, zowel op de Elite trainer boxen als op de booster boxen en booster packs. Bekijk hier onder een voorbeeld van hoe deze producten eruit zien en wat de link is om deze te kopen in onze shop!

Waar zal deze set over gaan?

De weg die voor ons ligt heeft een grenzeloos potentieel met de nieuwe Pokémons van deze serie. De aanpasbare nieuwe Pokémon V zoals Genesect V, Hoopa V en Mew VMAX staan te popelen om te strijden, terwijl Single Strike en Rapid Strike Pokémon als Rillaboom VMAX, Cinderace VMAX en Inteleon VMAX in hun Gigantamax vormen hun opkomst afwachten. Ga met de stroom mee en ontdek krachtige nieuwe strategieën in deze nieuwe reeks. Het bestaat in totaal uit meer dan 260 Pokémon kaarten, waaronder 20 krachtige Pokémon V, en 8 enorme Pokémon VMAX, 20 nieuwe Fusion Strike kaarten, 20 trainers en nieuwe soort energie kaarten. Vergeet de Single Strike en Rapid Strike kaarten niet, ook deze zijn weer van de partij! Dit klinkt veel belovend, wij kunnen namelijk niet wachten, jij wel?

De chase kaarten van Fusion Strike(Populairste)

Om te beginnen zijn er weer een aantal mooie rainbows bij gekomen, maar ook VMAX en vergeet de alt arts niet. Ook de super speciale promo van de Japanse Eevee heroes set zit in deze set. Maar speciaal voor jullie, zullen wij een top 5 laten zien om jullie warm te maken voor wat jullie kunnen gaan verwachten!

5: Mew V Alternate Art
4: Mew V Full Art
3: Greedent V Alternate Art
2: Gold Flaaffy
1: Mew VMAX Rainbow

Wel grappig dat er in deze top-5 maar liefst 3 verschillende Mews zitten, dat komt dus omdat deze set voornamelijk om deze Pokémon draait. Ideaal dus als jij een echte Mew fan bent, dan mag jij deze set zeker niet missen.

Kan ik deze set al bestellen bij jullie?

Ja, dat is zeker mogelijk. Houdt wel rekening met de release datum, dus verwacht ze niet eerder in de schappen. Gelukkig voor jullie hebben wij al een speciale categorie toegevoegd aan onze shop met enkel de producten uit deze reeks. Mocht iets momenteel niet meer te bestellen zijn, geen paniek. Bekijk onze shop dan regelmatig we vullen items namelijk vaak aan. Om ervoor te zorgen dat iedereen een eerlijke kans heeft om ze te bemachtigen en niet alles naar één koper gaat.

Afsluiting

Wij hebben erg veel zin in deze set, maar hopen dat hij niet overrompeld wordt door Celebrations, want eerlijk is eerlijk. Alles gaat nu enkel en alleen maar om de set Pokémon Celebrations 25th. Maar goed, wij hebben er zin in en hopelijk jullie ook. Die masterset zal bij ons zeker in de collectie eindigen.