Pokémon Sword & Shield Eevee Heroes SA6

Pokémon Eevee Heroes set release datum

Pokémon Eevee heroes release datum

Goed nieuws voor alle Eevee en evolution fans. De set Eevee Heroes is namelijk op 28 mei uitgebracht. Het gaat hier wel om de Japanse variant. Maar deze set is zo populair, dat ze erg schaars zijn om aan te komen. De prijzen schieten direct al de lucht in en je betaald nu al snel 100 euro of meer voor een Japanse Eevee heroes booster box. Het is een vrij kleine set met 69 normale kaarten, maar bevat wel alle maar dan ook echt alle Eeveelutions! Echt waar? Ja, dit is echt waar de set bevat namelijk: Vaporeon, Sylveon, Leafeon, Glaceon, Umbreon, Espeon, Flareon en natuurlijk Eevee zelf. Deze zijn er zowel in de V versie als in de VMAX. Ook zijn er een aantal super zeldzame secret rares te vinden in deze set.

Uit welke producten bestaat deze Japanse set?

Je hebt dus meerdere producten beschikbaar voor deze set zoals gebruikelijk is bij de Japanse Pokémon kaarten. Wil je de gehele set sealed sparen zul je er snel bij moeten zijn. De speciale box is namelijk extreem snel gestegen in prijs. Het nadeel aan de Japanse kaartjes is dat er maar 5 kaarten per pakje in zitten. Houdt hier dus rekening mee, het is niet de gebruikelijke 10 a 11 kaarten zoals in de Engelse sets.

De VMAXen van de Eeveelutions uit de set Eevee Heroes

De 8 kaarten uit deze set die iedereen hoopt te pullen zetten wij voor jullie in één overzicht.

Pokemon kaarten Eeveelutions VMAXEN

Afsluiting

Wij wensen iedereen veel plezier bij het verzamelen van deze kaarten, ook hopen wij dat jullie mooie pulls zullen krijgen. Wij zijn super blij met deze set, wie wilt er nu geen eevee en evolutions in één super vette en kleine set?