Pokémon 25th Anniversary

Pokémon 25th Anniversary (De 25e verjaardag van Pokemon)

The Pokémon Company International onthult de volledige plannen voor de 25e verjaardag van de Pokémon-franchise

The Pokémon Company International heeft officiële plannen onthuld voor de 25e verjaardag van de Pokémon-franchise. Lees hieronder verder voor meer informatie:

POKÉMON VIERT 25 JAAR MET EEN MASSIEF MUZIEKPROGRAMMA EN ACTIVERINGEN OVER DE FRANCHISE

13 januari 2021 – The Pokémon Company International lanceert vandaag officieel de viering van Pokémon’s 25e verjaardag. Als iconische videogame en entertainmentfranchise, geliefd bij miljoenen fans van alle leeftijden over de hele wereld, brengt Pokémon mensen samen sinds de lancering in 1996. In 2021 zal Pokémon die traditie voortzetten door zich aan te sluiten bij een andere universele verenigende kracht: muziek. Met als hoofdrolspeler Katy Perry, gemaakt in samenwerking met Universal Music Group (UMG), de wereldleider in op muziek gebaseerd entertainment, ter ere van 25 jaar Pokémon in het portfolio van videogames van de franchise, mobiele apps, animatie, merchandise en meer. Om fans te helpen bij het starten van deze viering, kan vanaf vandaag een live-action video, unieke hoogtepunten in de 25-jarige geschiedenis van het merk en een reis door de vele regio’s van de Pokémon-wereld worden bekeken op het officiële Pokémon YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/user/pokemon

Global Music Celebration: P25 Music

Elk feest heeft een geweldige afspeellijst nodig. Om 25 jaar te vieren, werkt The Pokémon Company International samen met UMG via hun merkenstrategiedivisie, Universal Music Group for Brands, om van 2021 het grootste Pokémon-feest in de geschiedenis te maken – en iedereen is uitgenodigd. Pokémon werkt samen met enkele van de grootste namen in de muziek, van opkomende artiesten tot bekroonde wereldwijde supersterren, voor het programma getiteld P25 Music. Popster Katy Perry werd vandaag onthuld als een van de belangrijkste medewerkers van de enorme muziekcampagne van een jaar.

“Pokémon is een constante in mijn leven geweest, van het spelen van de originele videogames op mijn Game Boy tot het ruilen van Pokémon TCG-kaarten tijdens de lunch, tot de avonturen van het vangen van Pokémon op straat met Pokémon GO. Ik heb zelfs het Pokémon Café in Japan bezocht tijdens een tour! Het is een eer om gekozen te zijn om een ​​franchise te vieren die me de afgelopen 25 jaar zoveel vreugde heeft gegeven, en om te kunnen zien hoe het evolueert op de manier waarop het dat soort elektrische vreugde voor de kinderen in mijn leven en over de hele wereld, ”zei Katy Perry.

“We zijn vereerd om de 25e verjaardag van Pokémon te vieren en de aanzienlijke culturele impact die deze geliefde franchise nog steeds heeft over de hele wereld. Door samen te werken, hebben we het hele jaar door een dynamische programmering ontwikkeld waarbij artiesten van alle UMG-labels betrokken zijn – want wat is een betere manier om een ​​wereldwijd feest te creëren dan door de kracht van muziek, ”aldus LJ Gutierrez, General Manager, UMGB.

Details over Katy Perry’s deelname, extra artiestverrassingen en meer over het P25 Music-programma worden het hele jaar door bekendgemaakt.

25 jaar avonturen: een reis door de Pokémon-wereld

Sinds de eerste videogames die in 1996 werden gelanceerd, heeft de franchise een nieuwe regio in de Pokémon-wereld verkend met de introductie van elke game uit de kernserie. In 2021 zal The Pokémon Company International fans uitnodigen om hun reizen door elk van deze regio’s opnieuw te beleven in een programma van een jaar, te beginnen met de meest recent ontdekte Galar-regio uit Pokémon Sword en Pokémon Shield en eindigend met de klassieke Kanto-regio uit de originele Pokémon Red en Pokémon Blue-spellen. Vanaf vandaag kunnen fans een nieuwe website bezoeken die zal dienen als de hub voor deze en alle feestactiviteiten voor fans, zoals ze het hele jaar door worden aangekondigd.

Speciale collecties: The Pokémon Trading Card Game & Pokémon Center

De Pokémon Trading Card Game (TCG) is een hoeksteen van het merk, en fans kunnen later in 2021 uitkijken naar speciale 25-jarig jubileumcollecties van de Pokémon TCG. In de tussentijd kunnen fans binnenkort extra grote kaarten met Pikachu verzamelen. en geliefde eerste partner-Pokémon uit de verschillende regio’s die te zien zijn in de franchise-omvattende retrospectieve. Fans kunnen ook producten met een 25-jarig jubileum verwachten van Pokémon Center, de belangrijkste bestemming voor officiële Pokémon-merchandise van hoge kwaliteit in de VS en Canada. Om het feest in Pokémon Center te beginnen, kunnen fans vanaf 19 januari het limited-edition skateboard met 25-jarig jubileumthema van ambachtsman Bear Walker reserveren.

Pokémon 25th Anniversary

Meer vieringen over de hele wereld van Pokémon

De details die vandaag worden onthuld, zijn een glimp van wat de wereld kan verwachten van Pokémon in 2021. Met 25-jarig jubileum-gerelateerde activeringen gepland voor Pokémon-animatie, Pokémon-videogames, mobiele games waaronder Pokémon GO en Pokémon Masters EX, en meer grote aankondigingen van de franchise , fans hebben een jaar vol nieuwe reizen voor de boeg.

Over Pokémon

The Pokémon Company International, een dochteronderneming van The Pokémon Company in Japan, beheert het onroerend goed buiten Azië en is verantwoordelijk voor merkbeheer, licenties en marketing, de Pokémon Trading Card Game, de geanimeerde tv-serie, home entertainment en de officiële Pokémon-website . Pokémon werd in 1996 in Japan gelanceerd en is tegenwoordig een van de populairste kinderentertainment-eigendommen ter wereld.