Pokemon Astral Radiance Booster Box Case

Pokemart.nl Review 2023

Pokemart.nl Review 2023

Vandaag gaan wij een review geven aan www.pokemart.nl, een Nederlandse Pokemonwinkel. Hier hebben wij namelijk een aantal Pokemon booster boxen besteld en deze kwamen netjes aan. In dit artikel gaan wij het uitgebreid hebben over deze shop en waarom wij dit een goede shop vinden. Lees dus vooral verder!

Onze ervaring

Onlangs hebben wij hier meerdere Pokemon producten gekocht, en wij zijn erg tevreden over het resultaat. Het blijft toch altijd spannend als je een bestelling plaatst van meer dan 100 euro, maar bij Pokemart.nl hoef je dus niks te vrezen. Direct na de bestelling kwam er een bevestigingsmail. Dat is altijd fijn om te krijgen, de volgende dag kwam de track en trace al binnen. De dag erna was het pakketje al bij ons afgeleverd. Alles was erg netjes verpakt en super snel verzonden. De prijzen op deze website zijn ook erg netjes!

Verschil tussen Pokemart.nl en Pokemart.be

Een leuk feitje over deze Pokemon store is dat er geen verschil zit tussen www.pokemart.nl en www.pokemart.be. Dit zijn namelijk precies dezelfde shops. Enkel is de ene meer gericht op de Belgische Pokemon spelers en de andere op de Nederlandse verzamelaars.

Wat voor assortiment hebben zij?

Het assortiment op deze website is erg groot. Ze hebben letterlijk alles wat jij je maar kan bedenken. Van hele booster boxen, elite trainer boxen, booster packs, tot aan Pokemon tins en Pokemon boxen. Daarnaast natuurlijk ook nog alle accessoires die je nodig hebt voor het verzamelen van Pokemon kaarten. Maar dat is nog niet alles, er zijn ook een hele hoop andere trading card games aanwezig op deze shop. Namelijk:
Voetbal kaarten, One Piece, Yu-Gi-Oh, Dragon Ball Z en nog veel meer dus neem zeker een kijkje!

Wat vinden wij van de website?

De website is erg overzichtelijk en makkelijk om erop te scrollen of een specifiek product te zoeken. Ook erg handig dat er een checkbox is om te kijken welke producten er nog in stock zijn. Er is zelfs een Pokemon cardchecker op de website aanwezig, waar je alle prijzen van losse kaarten kunt opzoeken. En het bestel proces ging ook erg makkelijk. Kortom: deze Pokemon winkel is een echte aanrader! Bekijk dus zeker eens www.pokemart.nl.

Afsluiting Pokemart.nl Review

Wij hopen jullie zo voldoende te hebben geïnformeerd over de Pokemonwinkel: Pokemart.nl. Onze ervaring was erg fijn en wij gaan hier zeker vaker bestellen. Ze hebben dus niet voor niets extreem veel 5 ster reviews en een uitgebreid assortiment. Vergeet ook niet hun social media kanalen te volgen, zo mis jij nog een aanbieding, aankondiging of giveaway actie! Tot de volgende Pokemon blog 🙂