Nieuwe Pokemon serie mei 2022

Er komt weer een nieuwe Pokémon TCG serie aan, genaamd Pokemon Sword & Shield Astral Radiance! In deze set staan de legendarische Pokémon Dialga en Palika centraal. Dit doet ons denken aan de Diamond & Pearle reeksen, van een hele lange tijd geleden. Ik hoop dat iedereen het Brilliant stars geweld een beetje te boven is gekomen. Zo niet dan hebben wij nog Brilliant Stars booster boxen en brilliant stars elite trainer boxen of andere Pokemon boxen. Maar goed, in deze blog gaan we het dus hebben over de nieuwste Pokemon set van 2022 Astral Radiance!

Waar kan ik deze nieuwe set pre-orderen?

Wij hebben gezien dat Pokemart.be deze set al gelist heeft voor hele schappelijke prijzen!
130 euro per Astral Radiance Booster Box en 45 euro per Astral Radiance Elite trainer box. Dit is een van de grootste Pokemonwinkels in België en de Benelux. Zij bestellen extreem veel boxen vandaar dat ze een scherpe prijs kunnen hanteren en garantie van levering. Wij hebben hier al heel vaak producten besteld en zijn zeer te vrede over Pokemart. Hopelijk ervaren jullie hetzelfde met deze pokemonstore.

pokemon astral radiance
pokemon astral radiance

Wat kunnen we verwachten in deze nieuwe Pokemon serie?

De VSTAR lijn die begonnen is in Brilliant stars zal doorgetrokken worden. Je kunt dus een hoop VSTAR Pokémon gaan verwachten, maar er is meer. We gaan namelijk naar de Hisui regio, waar een nieuwe soort Pokémon geïntroduceerd gaat worden. De Hisuian Pokemon kaarten, de nieuwste soort waar ze een andere vorm krijgen. De volgende Pokémon zullen een Hisuian vorm krijgen: Thyplosion, Decidueye en Samurott. Verder zal er een nieuwe soort shiny Pokémon kaarten uitgebracht worden namelijk: Radiant Pokémon.

Wanneer komt Pokemon Astral Radiance uit?

De release datum voor Nederland en België staat gepland op eind mei 2022. Hou er dus rekening mee dat dit al over 2 maanden is. We moeten dus even geduld hebben, maar gelukkig zijn er momenteel ook nog genoeg sets om te openen! Verder is er nog een reprint van Darkness Ablaze Elite Trainer boxen en Vivid Voltage Elite trainer boxen aangekondigd voor juni 2022.

Conclusie

Wij kijken erg uit naar de nieuwe pokemon serie van mei 2022 en hebben er erg veel zin in. Hopelijk zijn de nieuwe soorten Pokémon erg mooi en leuk om te sparen. Wij gaan zeker weer voor een master set en hebben alvast een hoop boxen besteld bij Pokemart.