Mcdonald's 25th anniversary pokemon booster pack

McDonald’s Pokémon Nederland 2021

McDonald’s Pokémon Nederland 2021

Eindelijk kunnen wij jullie goed nieuws brengen, de Pokémon kaarten van de McDonalds zijn namelijk gearriveerd in Nederland. Je krijgt deze bij een happy meal. Maar je kunt ze ook los verkrijgen voor 1,75 euro per speeltje. Maar pin ons er niet op vast, elke McDonalds hanteert zijn/haar eigen regels in Nederland. En ze kunnen natuurlijk ook op raken, waardoor je helaas pech hebt. Direct op Facebook en Marktplaats verschenen alweer hele cases vol met McDonalds Pokémon pakjes. Erg jammer, we keuren dit natuurlijk niet goed. Het is en blijft voor de kinderen, vandaar dat ze ook in een Happy Meal zitten en niet bij een Big Mac menu.

Waarom zijn deze kaarten zo speciaal?

Het gaat hier namelijk niet om zo maar Pokémon kaarten, maar om 25-jarige jubileum kaarten. Daarnaast bestaat de complete set uit starter Pokémons, deze zijn over het algemeen al gewilder. De gehele reeks staat dus in het teken van het 25-jarige bestaan. En er is een beperkte oplage, wanneer ze eenmaal weg zijn, zijn ze ook echt weg. Je kunt het dus zien als limited edition items. De Pikachu holo heeft de meeste waarden en is de gewildste kaart uit de set. (Zie de afbeelding hieronder).

McDonalds pikachu holo
De Pikachu Holo uit de McDonalds set

Tot wanneer kun je deze booster packs bij de McDonald’s krijgen?

Dat is een hele goede vraag, maar verschil erg per McDonalds. We doen de rekensom samen met jullie, er zijn in totaal 5 kleuren speeltjes. Vorige week kwamen ze voor het eerste in Nederland, namelijk afgelopen woensdag. Aanstaande woensdag komt de tweede kleur in de fastfoodketens. Als we dit door berekenen over de gehele set, gaan wij er dus vanuit dat het 5 weken gaat duren. Per kleur speeltje dus één week, maar voor de zekerheid schatten we het iets lager in. Dan zijn ze dus de gehele maand Juni 2021 te vinden in de McDonalds in Nederland.

Uit hoeveel kaarten bestaat de speciale McDonalds Promo set van 2021?

Per generatie bestaat de set uit de drie starters. Bij de aller eerste generatie gaat het dus om Charmander, Bulbasaur en Squirtel, maar hier komt ook nog Pikachu bij. Dat betekend dat de eerste generatie dus 4 verschillende promo’s heeft. De rest van de generaties hebben er 3. Dat betekend dus dat er 25 verschillende kaartjes aanwezig zijn in deze set. De Pikachu is ook genummerd als 25/25, maar er zijn er meer. Want per pakje zit er één holo kaartje in. Dit betekend dus dat je 25 non-holo’s hebt en 25 holo’s. Hierdoor komt de master set op een totaal van 50 kaartjes. Je zult dus erg veel happy meals moeten bestellen de aankomende maand om de gehele set compleet te maken! En daar komt nog eens bij dat je ook nog dubbele kaarten kunt pullen.

Kan ik deze mac booster packs ook ergens anders verkrijgen?

Ja dat kan zeker, er zijn een hoop handelaren op Ebay, Marktplaats en Facebook die ze aanbieden. Vaak betaal je wel iets meer dan de normale prijs bij de McDonald’s. Speciaal op verzoek van een hoop bezoekers van onze website, gaan wij de booster packs ook aanbieden in onze store! Zorg dus dat je er snel bij bent, want op is op.