McDonald's Match Battle 2022 Booster

McDonalds Pokémon kaarten 2022

McDonalds Pokémon kaarten 2022

Goed nieuws voor alle Pokémon en McDonalds liefhebbers, de Pokémon kaarten van de McDonalds zijn namelijk weer uit in Nederland. Net zoals vorig jaar, krijg je weer één Pokémon booster pack in je happy meal erbij! Dat betekend dus in oktober en november extra vaak naar de McDonalds gaan! Om de gehele McDonalds Pokémon kaarten set van 2022 compleet te maken heb je 15 kaarten nodig. Hiervan zullen er 6 holo zijn. In deze blog gaan wij jullie alles uitleggen over de McDonalds Pokémon kaarten van 2022!

Wanneer zijn ze verkrijgbaar in Nederland?

Vanaf donderdag 22 september tot midden november 2022. Dat betekend dus dat ze momenteel al te verkrijgen zijn, en wij hebben er al een hele hoop gehaald! Het blijft genieten, want je krijgt lekker eten en pakje Pokémon kaarten. Wat wil je nog meer? Nou natuurlijk alle holo’s pullen. Het is dit jaar een iets kleinere set dan vorig jaar, maar dat mag de pret niet drukken. Wij vinden het een super toffe set en zoals altijd hebben de holo’s weer de speciale confetti holo zoals we gewend zijn van de McDonalds Pokémon kaarten.

Welke Pokémon kaarten zitten in de McDonalds set van 2022?

Dit jaar zijn het 15 kaarten waarvan er 6 holo zijn. Wij zetten ze voor jullie in een overzichtelijk rijtje:

 1. Ledyba
 2. Rowlet
 3. Gossifleur
 4. Growlithe
 5. Victini
 6. Lapras
 7. Pikachu
 8. Chinchou
 9. Flaaffy
 10. Tynamo
 11. Cutiefly
 12. Bewear
 13. Pangoro
 14. Drampa
 15. Smeargle

Gaat het jou lukken om ze allemaal te pullen? Ons is het gelukt na 10 boosters.

McDonalds Pokémon kaarten 2022 opening

Om jullie een beter beeld van de kaarten en het product te geven, hebben wij hieronder een video van LeonHeart staan die de boosters opent!

Mcdonalds Pokémon kaarten opening!

Hoe heet deze set?

De set heet McDonalds Match Battle. Erg origineel bedacht en past goed bij het thema. Je krijgt namelijk niet alleen de kaarten, maar ook nog speeltjes waarmee je tegen elkaar kunt spelen. Dit kun je dus ook een ‘match’ & ‘battle’ noemen. Vandaar de naam Match Battle 2022. Erg leuk bedacht, en blijft lekker hangen in je hoofd.

Welke kaarten zijn holo?

Er is dit jaar gekozen om maar 6 holo versies te maken, dat zijn er vrij weinig gezien je in elke booster 1 holo krijgt. Met heel veel geluk heb jij dus na 6 Pokémon pakjes openen al alle holo kaarten te pakken. Maar de kans op dubbellen pullen is dus ook erg groot. Goed, we zetten de holo’s voor je op een rijtje:

 • Pikachu
  Victini
 • Rowlet
 • Gossifleur
 • Growlithe
 • Smeargle

We zetten hieronder een video neer van hoe de Pikachu holo eruit ziet!

Hoe zien de pakjes eruit?

De boosters zien er mooi uit, en vallen direct op door de Pikachu op de voorgrond. We zetten hieronder een afbeelding voor je neer. Er is maar 1 art versie, elke booster ziet er dus hetzelfde uit. Er zit per pakje dus maar 1 holo in en 3 non-holo’s. Dat zijn minder kaarten dan bij de normale series, maar het blijft een leuk product!

McDonald's Match Battle 2022 Booster
Match Battle booster pack

Hoeveel kost een Pokémon Happy Meal 2022?

Op het moment van schrijven kost een happy meal 4,95 per stuk. Dat is nog vrij goedkoop, aangezien Pokémon pakjes al snel 5 a 10 euro kosten. Hier krijg je er ook nog eten + speeltjes bij. De prijs kan veranderen in de loop van de tijd, wij houden niet bij wat de happy meal kost in de toekomst. Dit was enkel de prijs op het moment dat wij de happy meals inkochten in Nederland.

Zitten de McDonalds Pokémon kaarten ook in België in een happy meal?

Ja, ook in België zijn de McDonalds Pokémon kaarten verkrijgbaar. Sterker nog, in België kwamen ze zelfs eerder uit. Ook daar zit precies hetzelfde in een happy meal, dus voor alle Belgen wees gerust en bezoek eens de McDonalds 🙂