mcdonalds pokemon kaarten

McDonalds Happy Meal Pokemon Kaarten 2023

McDonalds Pokemon Kaarten 2023

Goed nieuws voor alle Pokemon verzamelaars, er komen namelijk weer McDonalds Pokemon kaarten in 2023. Daarmee keren dus de Pokemon kaarten speeltjes terug in de Happy Meals van McDonalds. Weten jullie nog hoe dat vorig jaar was? Dat was toch super tof, lekker eten en gratis Pokemon kaarten bij de Maccie erbij. Wij weten wel wat we gaan doen zodra er meer informatie bekend is. Lees hieronder in de Pokemon blog meer over McDonalds Pokemon kaarten 2023.

Release McDonalds Pokemon kaarten 2023

Onlangs is bevestigd dat het een set van 15 pokemonkaarten gaat worden met Pokemon Scarlet & Violet era kaarten. Bij elk McDonalds Happy Meal dat je neemt krijg je een Pokemon booster pack, met daarin 4 kaarten waarvan er 1 holo is. Momenteel zijn ze al beschikbaar in Duitsland en Oostenrijk. Daarna zal het Verenigd Koninkrijk volgen. Hopelijk volgen daarna ook België en Nederland. Laten we hopen dat ze net zoals vorig jaar ook bij ons in de McDonalds verschijnen!

Welke kaarten komen erin?

Om een beeld te geven van de 15 kaarten die erin komen, zetten wij ze voor je op een rijtje:
01 Sprigatito
02 Fuecoco
03 Quaxly
04 Cetoddle
05 Cetitan
06 Pikachu
07 Pawmi
08 Kilowattrel
09 Flittle
10 Sandaconda
11 Klawf
12 Blissey
13 Tandemaus
14 Cyclizar
15 Kirlia

McDonalds Pokemon kaarten 2023

Hoe ziet het eruit?

Het gaat hier dus om een Happy Meal met daarop een Pikachu. Daarin zit dan je eten en een doosje met daar weer de speeltjes en booster pack in. Hieronder laten wij een aantal foto´s zien van wat jij kan verwachten!

mcdonalds pokemon kaarten 2023 verpakking
mcdonalds pokemon kaarten 2023 verpakking 3
mcdonalds pokemon kaarten 2023 verpakking 4

Wat vinden wij van deze set?

Wij zijn The Pokemon Company erg dankbaar dat ze weer een fantastische McDonalds set hebben uitgebracht. Met weer als klapper een Pikachu holo versie. Dat maakt het extra leuk in de hunt op de chase kaart. Hopelijk gaan jullie er net zo veel plezier aan beleven als ons. Vorig jaar zijn wij zo vaak naar de Maccie gegaan toen er pokemon kaartjes aanwezig waren, hopelijk lukt dat dit jaar weer. Succes met de hunt en tot de volgende blog!