pokemon brilliant stars logo

De nieuwste Pokémon TCG set: Sword & Shield Brilliant Stars

De nieuwste Pokémon reeks Sword & Shield Brilliant Stars

Goed nieuws voor alle Pokémon fans, begin 2022 verschijnt er weer een fantastische nieuwe set. The Pokémon Company heeft de naam al bevestigd en die zal worden: Brilliant Stars. Een nieuw soort kaarten zal geïntroduceerd worden namelijk: VSTAR. Al deze nieuwe VSTAR kaarten hebben een speciale VSTAR Power. Dit zijn speciale krachten die maar één keer gebruikt mogen worden per potje. Dat komt omdat deze krachten enorm sterk zijn en een potje compleet kunnen omdraaien. Er zullen maar liefst 6 nieuwe VSTAR Pokémon kaarten uitgebracht worden:
Charizard VSTAR 018/172
Arceus VSTAR 123/172
– Shaymin VSTAR
– Whimsicott VSTAR
– Leafeon VSTAR (LET OP: Promo kaart)
– Glaceon VSTAR (LET OP: Promo kaart)

Wanneer komt deze Pokémon reeks uit?

Deze reeks zal verschijnen als opvolger van Sword & Shield Fusion Strike en komt uit in Februari 2022. Om precies te zijn op 25 februari 2022. Gelukkig voor alle fans kun je nu al pre-orders plaatsen. Helaas duurt het nog wel heel lang voordat deze set uit komt. Maar zoals we ook zagen bij de voorgaande populaire set zoals Celebrations kun je er maar beter op tijd bij zijn.

Wat komt er nog meer in Brilliant Stars?

Deze set zit echt vol met super vette Pokémon kaarten die wij als verzamelaars maar wat graag willen bemachtigen. Denk bijvoorbeeld aan de 6 nieuwe VSTAR kaarten. Maar net zoals bij de voorgaande sets zullen er ook weer alt arts in zitten en dit keer niet een paar, maar echt super veel! Wij zetten het even op een rijtje voor je:
– 3 Nieuwe Charizard Pokémon kaarten
– 20 V kaarten
– 15 Full art kaarten (waaronder dus de alt arts)
– 6 VSTAR kaarten
– 3 VMAX kaarten
– 22 trainer kaarten
– 6 Full art trainers
– 1 nieuwe soort energie kaart
Bekijk hier onder een afbeelding van de nieuwe Charizard V die uitgebracht zal worden!

Charizard V 017/172

Wat vinden wij van deze nieuwe TCG reeks?

Wij van de redactie kunnen niet wachten tot 25 februari. We hebben nu al zin om de nieuwste soort kaarten (VSTARS) te pullen. Zo ver we kunnen zien vanuit de Japanse Pokémon kaarten komen er super veel alt arts in deze reeks. De ene nog mooier dan de ander, het wordt dus een super vette set waar wij echt zin in hebben. Gaan wij een masterset maken? Maar natuurlijk! Hopelijk hebben jullie ook veel succes met pullen.