Pokémon Crown Zenith Elite Trainer Box

De nieuwste Pokémon reeks Crown Zenith

Op 20 januari 2023 is er een nieuwe Sword en Shield set gelanceerd. Het gaat om Crown Zenith. Het is goed om te weten dat dit de allerlaatste set is dat zal worden uitgebracht omdat hierna wordt verder gegaan met de serie die daarop volgt. Dat zal de Pokémon Scarlet en Violet zijn. The Pokémon Company heeft besloten om deze reeks op een bijzondere manier te gaan afsluiten. Ze hebben een unieke set gecreëerd waarin je meerdere zeldzame pokemon kaarten kunt vinden. Een echte must-have voor iedere Pokémon verzamelaar.

Wat zit er in de Crown Zenith set?

De Crown Zenith set, wordt ook wel de ‘holiday’ set genoemdt. Een groot verschil tegenover de andere sets van Sword en Shield is dat er in dit pakket veel meer kaarten te vinden zijn. Deze kaarten beschikken over bijzondere illustraties die absoluut de moeite waard zijn om te verzamelen. Er zijn verschillende soorten kaarten te vinden. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan VTAR-kaarten, gallery kaarten maar ook full-art kaarten. De Japanse variant is al eerder in december 2022 uitgebracht deze noemt men Pokémon VSTAR Universe. Voor meer Japanse pokemon kaarten kun je al onze sealed japanse pokemon booster boxen bekijken.

Verschillende soorten Crown Zenith producten

Er wordt vaak gedacht dat de Crown Zenith een uitbreidingsset is, maar dat is niet correct. Een boosterbox zal daarom ook niet worden verkocht. Je moet het dus hebben van een aantal andere producten. Ben je benieuwd welke dat zijn? Lees dan snel verder!

Pikachu VMAX special collection box

Een product waarbij Pikachu is verwerkt, dat mag natuurlijk niet ontbreken in deze serie. Deze special collection box heeft de beschikking over maar liefst vijf boosterpacks met betrekking tot Crown Zenith. Maar dat is zeker nog niet alles want je ontvangt ook een PIkachu kaart dat oversized is en een Pikachu promo kaart. Pikachu VMAX box kopen doe je natuurlijk bij Pokemonkaarten.eu.

Crown Zenith Pikachu VMAX box

Crown Zenith collections box

Als echte liefhebber moet je deze collections box natuurlijk in huis halen! Je hebt de keuze uit twee verschillende varianten. De Regieleki of de Regidrago. Je kan natuurlijk ook kiezen voor beide. Je ontvangt een oversized kaart, een kaart van de Pokémon waar je voor hebt gekozen en vier pokemon booster packs.

Crown zenith elite trainer box

Het was natuurlijk te verwachten dat er ook een elite trainer box zou worden uitgebracht. Deze set is heel bijzonder omdat de Pokémon Lucario de hoofdpersoon van deze box is. Met dit product krijgt je verzameling een absolute boost.  Het bevat maar liefst tien booster packs, 45 energy kaarten, een promokaart van Lucario VSTAR en 65 stuks aan Lucario sleeves. Tot slot krijg je er ook nog een spelersgids uitbreiding bij met een coin-flip dobbelsteen, 6 damage counter dobbelstenen een VSTAR marker en twee conditie markers. De pokemon lucario elite trainer box koop je natuurlijk bij pokemonkaarten.eu.

Crown Zenith tins

Je kaarten goed beschermen maar ook nog eens op een bijzondere manier bewaren. Die combinatie krijg je voor elkaar met de nieuwe Crown Zenith tins. Er zijn maar liefst drie verschillende varianten waar je uit kunt kiezen. Ga jij dit keer voor de Galarian Zapdos. Galarian Articuno of Galarian Moltres? Welke variant je ook kiest, ze beschikken allemaal over vijf boosterpacks inclusief een full-art kaart van de Pokémon waar je voor hebt gekozen. Heb jij de pokemon mini tins al gekocht? Check ze dan snel!

Alle pokémon kaarten uit deze set

Speciaal voor jullie als verzamelaars en fans, zetten wij even alle kaarten op een rijtje:

Wat vinden wij van deze set?

Het is een prachtige set en het einde van het pokemon sword & shield tijdperk. We gaan nu dus door naar Scarlet en Violet en daar hebben wij erg veel zin in! Het is extra speciaal dat er nog eens 70 Galarian Gallery kaarten in deze reeks zitten. Dit maakt het zo speciaal en super leuk om te openen. Vooral de gold cards pullen is echt een fantastisch gevoel en wij kunnen er maar geen genoeg van krijgen. Gelukkig hebben wij de master set al compleet, hopelijk lukt dat jou ook!